189 találat 2024. máj. 29. és 2024. nov. 30. között

Trófea Vadgasztronómiai fesztivál
Trófea Vadgasztronómiai fesztivál
Tamási, 2024. június 1.
A Miklósvári parkerdőben gasztro és kulturális programokra számíthatnak az érkező látogatók. A különleges szórakoztató és szakmai programok teljes kikapcsolódást ígérnek.
bővebben
Lyukas fazék fesztivál
Lyukas fazék fesztivál
Lepsény, 2024. június 1.
Sokak örömére rendezik ezt a nagyszabású gasztronómiai hétvégét. A résztvevők különböző versenyszámokban adhatják le nevezéseiket, hogy próbára tegyék sütő-, és főző tudományukat.
bővebben
Csiripiszli fesztivál
Csiripiszli fesztivál
Öttevény, 2024. június 1.
Ismét megrendezésre kerül Öttevényen a csiripiszli népszerűsítésére létrejött feszt. De mi is a csiripiszli? Ez a szegények eledele volt, mely az egyik legrégebbi magyar édes lepényszerű sütemény, amit napokon át csíráztatott gabonából készítenek.
bővebben
SAMBUCUS - Bodzafesztivál
SAMBUCUS - Bodzafesztivál
Zsámbék, 2024. június 7 - 8.
A Pest megyei településen az idén is megrendezik a népszerű programsorozatot. A rendezvényen több világ- és népzene előadók kapnak meghívást. Egy elmélet szerint Zsámbék a latin Sambucus (Bodza) szóból származik, melyet a rendezvény neve is visel.
bővebben
Cseresznye fesztivál
Cseresznye fesztivál
Szomolya, 2024. június 7 - 8.
Az immáron sokadik alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválon most is mi másé lenne a főszerep, mint a szomolyai cseresznyéé. Ez a híres fajta rövid szárú és mézédes is egyben. Bármely látogató megkóstolhatja az ebből készült ellenállhatatlan pitét.
bővebben
Fröccsfesztivál
Fröccsfesztivál
Miskolc, 2024. június 7 - 8.
Miskolcon ismét hódolnak a finom boroknak. Minőségi és kulturális borfogyasztásra hívják fel az érdeklődők figyelmét a következő miskolci gasztro rendezvényen. Számos pincészet hozza el a legjobb borait kóstoltatásra.
bővebben
Gyevi Halfesztivál
Gyevi Halfesztivál
Algyő, 2024. június 8.
Horgászbotra most nem lesz szükség, de minden halfőzésről tanult információt érdemes elővennie a kedves résztvevőknek. A szervezők ugyanis főzőversenyt hirdetnek, melynek eredményét még a nap során kihirdetik. A repertoárban természetesen csak halételek szerepelhetnek.
bővebben
Siller fesztivál
Siller fesztivál
Paks, 2024. június 8.
A soron következő paksi feszt a nevezett borok kiértékelésével indul. A több napos eseményen színes kulturális programok és rengeteg kolbászos vekni várja a látogatókat. A finom borok mellett számtalan gasztro program is lebonyolításra kerül.
bővebben
Nyitott pincék napja
Nyitott pincék napja
Balatongyörök, 2024. június 8.
A finom balatoni borok, az élménydús balatoni hangulat, a vízpart és a baráti beszélgetések mindenkit várnak ezen a különleges napon. A borászok megnyitják pincéiket az érkezők előtt.
bővebben
Art Piknik
Art Piknik
Pannonhalma, 2024. június 8 - 9.
Varázslatos helyszínt biztosít a település az egyik legizgalmasabb és legszínesebb hazai gasztro rendezvénynek ebben az időszakban. A kulináris élvezetek a vizuális kultúrával karöltve prezentálnak igazi gasztroshowt.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!