141 találat 2024. máj. 29. és 2024. nov. 30. között

Bor Mámor Bénye
Bor Mámor Bénye
Erdőbénye, 2024. augusztus 8 - 11.
Erdőbénye ebben az évben is várja a borkedvelőket. A Bor-Mámor programsorozat az erdőbényei kertekben kerül megrendezésre. Ez a feszt az egyik legsikeresebb Tokaj-Hegyalján. A tökéletes vidéki idill, a festői környezet, mind Erdőbénye mellett szól.
bővebben
Tolcsvai Borfesztivál
Tolcsvai Borfesztivál
Tolcsva, 2024. augusztus 9 - 10.
Tolcsván a kastélyparkban kerül megrendezésre a neves borfeszt. A helyiek és az ország több szegletéből érkezők ebben az évben is színes, különleges programkínálattal számolhatnak.
bővebben
Szürkebarát és Magyar Szürkemarha Ünnep
Szürkebarát és Magyar Szürkemarha Ünnep
Badacsonytördemic, 2024. augusztus 9 - 11.
Különleges gasztronómiai feszt kerül megrendezésre Badacsonytördemicen. Az esemény résztvevői koncerteken, színpadi előadásokon és kézműves vásáron is részt vehetnek. Akik kedvelik a tájegységre jellemző házias ételeket, semmiképpen se hagyják ki a rendezvény lehetőséget.
bővebben
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüred, 2024. augusztus 9 - szeptember 1.
Ki ne szeretné a Balaton felvidék borait? Bizonyára sokan vagyunk ezzel így. Most egy különleges balatonfüredi eseményt ajánlunk, mely kihagyhatatlan a borok kedvelőinek. A nyári programon mindenki végig kóstolhatja a finom termelői borokat.
bővebben
Völgyválasz borfesztivál
Völgyválasz borfesztivál
Nyergesújfalu, 2024. augusztus 9 - 10.
A Komárom-Esztergom megyei településen rendezik meg ezt a borfesztet, mely egy sokszínű gasztrokulturális rendezvénysorozat. A nyergesújfalui eseményre bármely borkedvelőt, zene szerető embert sok szeretettel várnak.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Hegykő, 2024. augusztus 9 - 11.
Sopron közelében található meg Hegykő, ahol borfeszt várja idén is a látogatókat. A rendezvényen a Borok utcájában több napon keresztül a legjobb soproni borászok kínálják boraikat. Az eseményre a belépés ingyenes.
bővebben
Paradicsom fesztivál
Paradicsom fesztivál
Husztót, 2024. augusztus 10.
A Baranya megyei település maga a paradicsom, egy napra biztosan, hiszen évről évre megrendezésre kerül a híres gasztro program. A paradicsom rajongóinak nagy örömére egész nap finomabbnál finomabb paradicsomokat kóstolhatnak a husztóti eseményen.
bővebben
Pincefalu fesztivál
Pincefalu fesztivál
Bölcske, 2024. augusztus 10.
Bölcskén, a mintegy 400 pincéből és présházból álló pincefaluba várják a borkedvelőket egy többnapos rendezvényre. A Tolnai történelmi borvidéken fekvő községben a középkor óta nagy hagyománya van a bortermelésnek és kulturált fogyasztásnak.
bővebben
Rétesfesztivál
Rétesfesztivál
Felsőtárkány, 2024. augusztus 10 - 11.
A rétes imádók nagy örömére ismét megrendezésre kerül a felsőtárkányi rétesnapok. A hagyományőrző és különleges szórakoztató programokat felvonultató fesztiválon többféle házi rétes is kóstolható lesz. A kulturális programok igen sokrétűek.
bővebben
Tisza-tavi Strandparty és Csörögefesztivál
Tisza-tavi Strandparty és Csörögefesztivál
Poroszló, 2024. augusztus 10.
A helyszínre érkező háziasszonyok most megtudhatják az igazi csörögefánk készítés minden kulisszatitkát. A hagyományos népi édesség rengeteg család kedvence.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!