141 találat 2024. máj. 29. és 2024. nov. 30. között

Rosalia fesztivál
Rosalia fesztivál
Budapest, 2024. május 31 - június 2.
A budapesti esemény elsősorban a rosé, gyöngyöző, habzó és pezsgő bor fesztiválja, de a borászok természetesen más bortípusokkal is készülnek. A legnagyobb nyárköszöntő borfesztre közel 30.000 vendéget várnak a szervezők a főváros egyik legszebb részén.
bővebben
Borvidékek Hétvégéje
Borvidékek Hétvégéje
Monor, 2024. május 31 - június 1.
Újra közel ezer pince hívja az érkezőket a híres borvidék településére, ahol ezernyi élmény és program vár mindenkire. A rendezvény a monori Pincefalu területén és a városközpontban kerül megtartásra.
bővebben
Csuszafesztivál
Csuszafesztivál
Csurgó, 2024. május 31 - június 1.
A város egy hamisítatlan eseményre várja a látogatókat. A csurgói rendezvény sorozaton leginkább a gasztro különlegességek iránt érdeklődők érezhetik jól magukat.
bővebben
Tokaji Bornapok
Tokaji Bornapok
Tokaj, 2024. május 31 - június 2.
Idén újra a boré a főszerep, mely minden évben szezonnyitó rendezvény a maga nemében a gasztronómia területén. A hagyományosnak számító rendezvényen évről évre egyre több bor jelenik meg, így egyre több borásszal van lehetőségünk találkozni, megkóstolni a finom boraikat.
bővebben
Mátrai bornapok
Mátrai bornapok
Gyöngyös, 2024. május 31 - június 2.
A gyöngyösi bornapok egy több napos feszt, amely természetesen a borokról szól a borok szerelemeseinek. A rendezvényen számtalan kiegészítő programon is részt vehetnek a látogatók, így az egész család kellemesen kikapcsolódhat a városban.
bővebben
Kemencés Gasztronómiai és Kulturális fesztivál
Kemencés Gasztronómiai és Kulturális fesztivál
Szihalom, 2024. május 31 - június 2.
A Heves megyei településen rendezik meg a következő nagy népszerűségnek örvendő rendezvénysorozatot. A programokban bővelkedő rendezvény a sokszínűsége miatt a környékbeli települések lakói számára is közkedvelt.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Sopron, 2024. május 31 - június 2.
Újra Sopronba látogat a Food Truck Show, melyet már jól ismernek a street food étel rajongói. A leggasztrománabb esemény, mely bármely kulináris élvezeteket hajszoló számára ideális programlehetőség.
bővebben
Bogrács Napja - Paprikáskrumpli főzőverseny
Bogrács Napja - Paprikáskrumpli főzőverseny
Gyomaendrőd, 2024. június 1.
Ízletes és nagyon finom házias bográcsételek kaphatók hatalmas mennyiségben a rendezvényen. A többtagú zsűri ebben az évben is értékeli a versenyzők elkészített ételeit.
bővebben
Spárgafesztivál
Spárgafesztivál
Öttömös, 2024. június 1.
A spárga hazájába hívnak mindenkit ezen a kellemes napon, hiszen ez a helyiek egyik legfontosabb mezőgazdasági terméke, melyet nagyon sokan szeretnek országszerte.
bővebben
Vadkolbász és Borfesztivál
Vadkolbász és Borfesztivál
Nemesnádudvar, 2024. június 1.
A gasztronómia nagyágyúi jelennek meg ezen a különleges eseményen, s a felvonultatott portékák, a levegőben szállongó illatok garantáltan elkápráztatják az érdeklődőket.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!