108 találat 2024. máj. 16. és 2024. nov. 30. között

SAMBUCUS - Bodzafesztivál
SAMBUCUS - Bodzafesztivál
Zsámbék, 2024. június 7 - 8.
A Pest megyei településen az idén is megrendezik a népszerű programsorozatot. A rendezvényen több világ- és népzene előadók kapnak meghívást. Egy elmélet szerint Zsámbék a latin Sambucus (Bodza) szóból származik, melyet a rendezvény neve is visel.
bővebben
Nyitott pincék napja
Nyitott pincék napja
Balatongyörök, 2024. június 8.
A finom balatoni borok, az élménydús balatoni hangulat, a vízpart és a baráti beszélgetések mindenkit várnak ezen a különleges napon. A borászok megnyitják pincéiket az érkezők előtt.
bővebben
Art Piknik
Art Piknik
Pannonhalma, 2024. június 8 - 9.
Varázslatos helyszínt biztosít a település az egyik legizgalmasabb és legszínesebb hazai gasztro rendezvénynek ebben az időszakban. A kulináris élvezetek a vizuális kultúrával karöltve prezentálnak igazi gasztroshowt.
bővebben
Pátyi Pincenapok
Pátyi Pincenapok
Páty, 2024. június 14 - 16.
Nyaranta mindenkit várnak a szervezők a pincenapokra. A nagyréten megrendezendő eseményre érdemes kilátogatni, hiszen kirakodóvásárral, élményprogramokkal, kiállításokkal és koncertekkel tarkított programok lesznek.
bővebben
Laskafesztivál
Laskafesztivál
Cegléd, 2024. június 14 - 16.
Már nem először kerül megtartásra ez az esemény. A gasztro rendezvények közül igen nagy volumenűnek számító programsorozatra most is rengeteg látogatót várnak. Kóstolóval összekötött főzőverseny és széles körű borászati bemutató várja a látogatókat, miközben mindenki
bővebben
Eperfesztivál
Eperfesztivál
Tahitótfalu, 2024. június 14 - 16.
A kellemes hangulatú község újra megrendezik az egyik kedvelt gyümölcs programsorozatát. Az epret sokan szeretik, így azoknak biztosan ajánljuk, akik az eperszezon minden egyes napján fogyasztják a lédús gyümölcsöt.
bővebben
Gourmet Fesztivál
Gourmet Fesztivál
Debrecen, 2024. június 14 - 16.
Végre egy jó kis debreceni gasztrofeszt, amelyen minden kolbászból lesz! Érdemes kilátogatni a családdal, ha kedveljük a házi készítésű disznóságokat.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Tatabánya, 2024. június 14 - 16.
Tatabányát az idén is ellepik a sörrajongók, ugyanis hamarosan megrendezésre kerül az év egyik legkedveltebb programsorozata, melyre minden évben sokan kíváncsiak. Gasztro és szórakoztató programokkal várnak mindenkit a rendezvényre.
bővebben
1 Csepp Fesztivál
1 Csepp Fesztivál
Hegykő, 2024. június 14 - 16.
Kézműves sörök és pálinkák – ez a legjobb, ami egy gyümölccsel történhet. Ezt vallják a rendezvény szervezői is, akik izgalmas programokkal, és finomabbnál finomabb kézműves sörökkel, valamint párlatokkal várják az érdeklődőket.
bővebben
Nemzetközi Vad- és Halételfőző Verseny és Térségi Vadásznap
Nemzetközi Vad- és Halételfőző Verseny és Térségi Vadásznap
Sátoraljaújhely, 2024. június 15.
A térség egyik legnagyobb fesztje ez a gasztro különlegességeket felvonultató program, amelyre érdemes kilátogatni, főleg azoknak, akik szeretik a hasukat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!