108 találat 2024. máj. 16. és 2024. nov. 30. között

Töröki Szárnyas Fesztivál
Töröki Szárnyas Fesztivál
Törökszentmiklós, 2024. május 25.
A törökszentmiklósi Strandfürdő területén rendezik ezt a nagyszabású fesztet. A településen már több mint 100 éve foglalkoznak baromfitenyésztéssel és végre ennek méltó programkínálatával jelentkeznek a szervezők.
bővebben
Májusi Málé Fesztivál
Májusi Málé Fesztivál
Létavértes, 2024. május 25.
A városban sokadik alkalommal rendezik meg a gasztronómiai eseményt, amelyre felnőttek és gyerekek is bátran kilátogathatnak. A programok között izgalmas vetélkedők vannak mind a gyerekeknek, mind pedig a felnőtteknek.
bővebben
Borangoló
Borangoló
Etyek, 2024. május 25.
Ahogy a neve is sejteti, egy borral kapcsolatos programra invitálnak mindenkit. A különleges eseményen a helyi borászok pincészeteit lehet végig látogatni. Akik kedvelik a finom borokat, ne hagyják ki ezt az etyeki programot.
bővebben
Grillázs és Mézeskalács Majális
Grillázs és Mézeskalács Majális
Lajosmizse, 2024. május 25.
A Bács-Kiskun megyei Lajosmizsén kerül megrendezésre a grillázsról és a mézeskalácsról elnevezett programsorozat. Több, mint 10 éve, hogy tavasszal rendezik meg az édesszájú vendégek által nagy kedvvel látogatott rendezvénysorozatot. Mindig sokféle programokkal készülnek a
bővebben
Nyitott Főzdék Napja
Nyitott Főzdék Napja
Budapest, 2024. május 25.
Sörkóstolók, a sörfőzés folyamatának megismerése, közös sörözés, gasztronómiai programok és még számos más program várja (nemcsak) a sör szerelmeseit országszerte, ahol több tucat kisüzemi sörfőzde nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt.
bővebben
Túró-pörkölt Fesztivál
Túró-pörkölt Fesztivál
Baracska, 2024. május 25.
Remek hangulat, hamisítatlan családi nap, izgalmas főzőverseny ízletes fogásai és színes gyermekprogramok várják a kicsiket és nagyokat, valamint a vállalkozó kedvű fakanál-forgatókat ezen a baracskai gasztronómiai rendezvényen.
bővebben
Tejbegríz Fesztivál
Tejbegríz Fesztivál
Ócsa, 2024. május 26.
Ócsán újra tejben-vajban fognak fürödni a kilátogató vendégek. Az idei évben ismét megrendezik a Tejbegríz elnevezésű programsorozatot. Egész napos finomságok, jobbnál jobb tejbegrízes különlegességekkel várnak minden korosztályt.
bővebben
Tokaji Bornapok
Tokaji Bornapok
Tokaj, 2024. május 31 - június 2.
Idén újra a boré a főszerep, mely minden évben szezonnyitó rendezvény a maga nemében a gasztronómia területén. A hagyományosnak számító rendezvényen évről évre egyre több bor jelenik meg, így egyre több borásszal van lehetőségünk találkozni, megkóstolni a finom boraikat.
bővebben
Mátrai bornapok
Mátrai bornapok
Gyöngyös, 2024. május 31 - június 2.
A gyöngyösi bornapok egy több napos feszt, amely természetesen a borokról szól a borok szerelemeseinek. A rendezvényen számtalan kiegészítő programon is részt vehetnek a látogatók, így az egész család kellemesen kikapcsolódhat a városban.
bővebben
Rosalia fesztivál
Rosalia fesztivál
Budapest, 2024. május 31 - június 2.
A budapesti esemény elsősorban a rosé, gyöngyöző, habzó és pezsgő bor fesztiválja, de a borászok természetesen más bortípusokkal is készülnek. A legnagyobb nyárköszöntő borfesztre közel 30.000 vendéget várnak a szervezők a főváros egyik legszebb részén.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!