108 találat 2024. máj. 16. és 2024. nov. 30. között

Food Truck Show
Food Truck Show
Zalaegerszeg, 2024. szeptember 27 - 29.
Újra elszabadulnak a street food guruló árusai. A magával ragadó hangulattal bíró gasztroshow ezúttal Zalaegerszegen várja az éhes vándorokat, kíváncsi érdeklődőket, a finom falatok, a remek zenék és a látványos sportesemények rajongóit.
bővebben
Tiszai Hal Napja
Tiszai Hal Napja
Szolnok, 2024. szeptember 28 - 29.
Az esemény hívja és várja a halkedvelőket, de nem csak őket, hanem mindenkit, aki egyben kikapcsolódásra is vágyik. A gasztrokulturális rendezvény igencsak bővelkedik programokban. A Tiszai halat népszerűsítő fesztiválnak számos célkitűzése van, többek között a halfogyasztás
bővebben
Villányi Vörösbor Fesztivál
Villányi Vörösbor Fesztivál
Villány, 2024. október 4 - 6.
A borokról híres városban idén is megrendezik ezt a fergeteges eseményt, amely egyben a régió legnagyobb szüreti rendezvényének számít. Az egész hétvégén tartó villányi bornapok eseményen minden lesz, ami a kulturált kikapcsolódáshoz szükséges.
bővebben
Balatoni Halfesztivál
Balatoni Halfesztivál
Siófok, 2024. október 11 - 13.
Siófokon sok halrajongó örömére ismét megrendezik a siófoki Hal Ünnepet, amely egy sokoldalú gasztro rendezvény. Ezek a napok a halakról szólnak, mindez többféle fajtából, emiatt különböző ételeket kóstolhatnak a kedves vendégek.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Ágfalva, 2024. október 12 - 13.
A Győr–Moson–Sopron megyei Ágfalván a gesztenye ünnepét idén is megtartják, hiszen minden alkalommal nagy érdeklődés övezi a rendezvényt. A Vadon Lovas Club idén is várja a vendégeket a gesztenyéről szóló idei évi rendezvénysorozatán.
bővebben
Tárcsás Ételek Fesztiválja
Tárcsás Ételek Fesztiválja
Bogács, 2024. október 19.
Bogács települése Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, mely már jól ismert a különféle eseményeiről. Gasztro ünnepség is akad, melyre gőzerővel zajlanak az előkészületek.
bővebben
Csabai kolbászfesztivál
Csabai kolbászfesztivál
Békéscsaba, 2024. október 24 - 27.
Békéscsabán ismét minden a kolbászról fog szólni. A méltán híres békéscsabai kolbásznak nem igen akad párja. A több, mint két évtizedes rendezvénysorozaton ezt rendre be is bizonyítják a résztvevők, a hozzáértők és a laikusok.
bővebben
Garda fesztivál
Garda fesztivál
Tihany, 2024. november 8 - 10.
A garda - azaz a látott hal - régi hagyományokhoz kötődik. Az ősz a gardahalászat szezonja. Ezen rendezvényen felelevenítik ennek a különleges tevékenységnek a fortélyait, valamint az elkészítését. Jelentős gasztro esemény ez, mely sok érdekességgel szolgál.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!