105 találat 2024. ápr. 3. és 2024. nov. 30. között

Etyeki Piknik
Etyeki Piknik
Etyek, 2024. április 13 - 14.
Etyeken a Piknik a családok kedvenc program lehetősége. Az itt felállított Gasztrosétány helyszínen egész nap tüzes és gőzölgő forró italok, toros ételek várják a nagyközönséget.
bővebben
Hurka Pite Fesztivál
Hurka Pite Fesztivál
Polgár, 2024. április 13.
Nem tudja mi az a hurka pite? Itt az alkalom, hogy megismerje. Azok, akik egy vérbeli disznótoros lakomára és szórakozásra vágynak, bátran látogassanak ki a polgári eseményre. A színes programok mindenkit várnak ezen a napon.
bővebben
Medvehagyma fesztivál
Medvehagyma fesztivál
Orfű, 2024. április 20 - 21.
A Pécshez közeli Orfű ad otthont ennek a medvehagyma ünnepnek, melyen finom ételek, italok és kellemes szórakozás várja az érkező vendégeket. A sok különlegesség mellett az egészséges életmód is előtérbe kerül.
bővebben
Fehérvári Halünnep
Fehérvári Halünnep
Székesfehérvár, 2024. április 20.
A székesfehérvári rendezvény keretében a palotavárosi tavak horgászai és főszakácsai fognak össze és egy fergeteges bulit csapnak. A gyerekeknek is jut egy-egy pecabot, így biztosak lehetünk benne, hogy igazi családi program elé nézünk.
bővebben
Szent György-hegyi Napok
Szent György-hegyi Napok
Tapolca, 2024. április 23 - 28.
A bor- és a gasztronómia kedvelői előtt nyitva áll ez a különleges rendezvénysorozat. Azok, akik kedvelik a Balaton-felvidéki borokat, mindenképpen látogassanak ki erre a programra.
bővebben
Hungarikum Piknik
Hungarikum Piknik
Eger, 2024. április 23 - 24.
Egerben az idén ismét megtartják a híres programsorozat következő alkalmát, mely a magyarság értékeit mutatja be. A rendezvény helyszínéül a Szépasszonyvölgy szolgál. A hazánk értékeit bemutató színvonalas eseményen természeti és kézműves értékeket is megcsodálhatunk.
bővebben
Tészta Majális
Tészta Majális
Izsák, 2024. április 27.
A nem mindennapi tésztáknak állít méltó emléket a város. Az izsáki majálison főzés, ételkóstolók, mesterek várják a vendégeket. A különleges programba bármely korosztály bekapcsolódhat.
bővebben
Kecskeköröm Ünnep
Kecskeköröm Ünnep
Tihany, 2024. április 27 - 27.
Hagyományok, visszhang és legenda – ez jellemzi évről évre a szezonnyitó eseményt, melynek a Balatonba nyúló település ad otthont. A Tihanyi-félsziget maga is csodás úti cél, így ideális helyszíne ennek a fergeteges, ízekben gazdag rendezvénynek.
bővebben
Sárrét Íze Fesztivál
Sárrét Íze Fesztivál
Nagyrábé, 2024. április 27.
A Hajdú-Bihar megyei Nagyrábén az idén is megrendezik a sokoldalú gasztro program sorozatot. Az eseményre mindenkit sok szeretettel várnak. Az idei évben is várják a jelentkező csapatokat a főzőverseny megmérettetésére, a legjobbak ezúttal is elismerésben részesülnek.
bővebben
Almavirág Fesztivál
Almavirág Fesztivál
Rácalmás, 2024. április 28.
Az egészség, a sport, a család és a kultúra jegyében kerül megrendezésre Rácalmáson ez az esemény. A különleges programokban bővelkedő rendezvény minden családot vár egy remek kikapcsolódásra.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!