236 találat 2024. ápr. 16. és 2024. nov. 30. között

Szilvanapok
Szilvanapok
Noszvaj, 2024. augusztus 31.
Már több éve rendezik meg ezt az eseményt a helyiek, hiszen a szilva igen népszerű gyümölcs arrafelé. A rendezvényen a vitaminbomba feldolgozását is bemutatják a helyi termelők.
bővebben
Vulkanikus Borok fesztiválja
Vulkanikus Borok fesztiválja
Gyöngyöspata, 2024. augusztus 31.
Ez a rendezvény arra hivatott, hogy bemutassa az érdeklődőknek azokat a borokat, melyekhez a felhasznált szőlő olyan talajban termett, ahol korábban aktív vulkáni tevékenység zajlott. Heves megye egyik gyöngyszeme ad otthont ennek az eseménynek, mely a hatalmas érdeklődésre való
bővebben
Belvárosi Sörfesztivál
Belvárosi Sörfesztivál
Budapest, 2024. szeptember 3 - 8.
A sörkedvelő közönség számára ismét nagy ünnep közeledik, hiszen újfent megtartják a fővárosban a söröket felvonultató nagyszabású rendezvényt. Itt évről évre kiváló minőség kerül bemutatásra, hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Kézművesek és nagyiparosok
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Erdőkertes, 2024. szeptember 6 - 7.
Napokon át tart a Sörök ünnepe a Pest megyei településen. Minden sörkedvelőt sok szeretettel várnak a szervezők. Sokoldalú gasztro programsorozat várja a kedves látogatókat, érdeklődőket.
bővebben
Gulyásfesztivál
Gulyásfesztivál
Szolnok, 2024. szeptember 6 - 7.
Tiszaligeten az idén ősszel ismét megrendezik a nagy tömegeket vonzó szolnoki gulyás főző ünnepet, ahol számtalan programkínálattal várják a kiérkező gulyásra éhes vendégsereget. Több napon át tartó színvonalas rendezvénysorozat.
bővebben
Vadpörkölt fesztivál
Vadpörkölt fesztivál
Zalaegerszeg, 2024. szeptember 6 - 8.
A Zala megyeiek egyik legnívósabb rendezvénysorozata a gasztro csúcsok legjobbjai között található alapanyagokból válogatott. A vadpörkölt és a bor külön is remek hozzávalók, de együtt egy fantasztikus együttest alkot, melyet a programsorozat be is mutat.
bővebben
Grill & BBQ Smoker Fesztivál
Grill & BBQ Smoker Fesztivál
Dévaványa, 2024. szeptember 7.
Nem múlhat el az ősz enélkül a hagyományos, ízekben gazdag gasztronómiai esemény nélkül. A főzőversenyen grill, bogrács, tárcsa és smoker segítségével készülnek ínycsiklandozó falatok. A rendezvényre látogatókat érdekes program kínálat várja.
bővebben
Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál
Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál
Bóly, 2024. szeptember 7.
A Baranya megyei településen is megfőzik az ízletes csirkepaprikást. A szüret el sem múlhat enélkül az étel nélkül, hiszen már hagyomány lett annak megfőzése és elfogyasztása a szüretelők, bortermelők körében ezen a vidéken.
bővebben
Tiszacsegei Harcsapaprikás-főző Fesztivál
Tiszacsegei Harcsapaprikás-főző Fesztivál
Tiszacsege, 2024. szeptember 7.
Tiszacsegén egy ideje már évről évre ősszel kerül megrendezésre a harcsapaprikás ételnevet viselő rendezvénysorozat, melyre ismét sort kerítenek a rendezvény szervezői sokunk örömére. Gasztro ünnepség, mely egész napra tartogat meglepetéseket.
bővebben
Birka és Slambucfőző Örömnap
Birka és Slambucfőző Örömnap
Hajdúszoboszló, 2024. szeptember 7.
A hajdúságiak nem bízzák a véletlenre, már jó ideje tudják, mi kell ahhoz, hogy mindenki kedvét lelje egy egész napos program sorozatban és részeseként eltöltsön egy szép napot. A gasztronómiai és kulturális rendezvény már több, mint tizenöt éves múltra nyúlik vissza.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!