236 találat 2024. ápr. 16. és 2024. nov. 30. között

Borfesztivál
Borfesztivál
Hegykő, 2024. augusztus 9 - 11.
Sopron közelében található meg Hegykő, ahol borfeszt várja idén is a látogatókat. A rendezvényen a Borok utcájában több napon keresztül a legjobb soproni borászok kínálják boraikat. Az eseményre a belépés ingyenes.
bővebben
Paradicsom fesztivál
Paradicsom fesztivál
Husztót, 2024. augusztus 10.
A Baranya megyei település maga a paradicsom, egy napra biztosan, hiszen évről évre megrendezésre kerül a híres gasztro program. A paradicsom rajongóinak nagy örömére egész nap finomabbnál finomabb paradicsomokat kóstolhatnak a husztóti eseményen.
bővebben
Pincefalu fesztivál
Pincefalu fesztivál
Bölcske, 2024. augusztus 10.
Bölcskén, a mintegy 400 pincéből és présházból álló pincefaluba várják a borkedvelőket egy többnapos rendezvényre. A Tolnai történelmi borvidéken fekvő községben a középkor óta nagy hagyománya van a bortermelésnek és kulturált fogyasztásnak.
bővebben
Káposztás Napok
Káposztás Napok
Kaba, 2024. augusztus 10.
A Hajdú-Bihar megyei Kabán több, mint 10 éve már, hogy évről évre megrendezik az eseményt, melyre mindenkit várnak az idén is. Az augusztusi program minden lehetőséget megad a betérő látogatóknak, hogy jól érezzék magukat. Több napon át, több helyszínen zajlanak a programok.
bővebben
Rétesfesztivál
Rétesfesztivál
Felsőtárkány, 2024. augusztus 10 - 11.
A rétes imádók nagy örömére ismét megrendezésre kerül a felsőtárkányi rétesnapok. A hagyományőrző és különleges szórakoztató programokat felvonultató fesztiválon többféle házi rétes is kóstolható lesz. A kulturális programok igen sokrétűek.
bővebben
Tisza-tavi Strandparty és Csörögefesztivál
Tisza-tavi Strandparty és Csörögefesztivál
Poroszló, 2024. augusztus 10.
A helyszínre érkező háziasszonyok most megtudhatják az igazi csörögefánk készítés minden kulisszatitkát. A hagyományos népi édesség rengeteg család kedvence.
bővebben
Ízes Göcsej
Ízes Göcsej
Zalaszentgyörgy, 2024. augusztus 10.
„Az étel arra van, hogy jókedvűek legyünk tőle.” Amennyiben ez valóban így van, ezen a zalaszentgyörgyi rendezvényen egyenesen szárnyalnak majd a boldogságtól. Ezért is érdemes ellátogatni erre a nagyon hangulatos eseményre, a Zalai-dombok ölelésébe. Itt arra törekednek a
bővebben
Bor és Kenyér Ünnepe
Bor és Kenyér Ünnepe
Siófok, 2024. augusztus 16 - 20.
Siófokon rendezik ezt a színvonalas ünnepi programot, amelyre szeretettel várják a családokat. A nyári eseményen a családi programok mellett a kultúra és a gasztronómia is feltűnik majd.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Balatonalmádi, 2024. augusztus 16 - 20.
15 éve már, hogy évről évre megrendezik a borok főszereplésével az almádi borhetek nevű programsorozatot. Az esemény egy gasztrokulturális élmény, ahol a finom bor mellett bármely korosztály talál kedvére való kikapcsolódási formát.
bővebben
Bornapok
Bornapok
Hévíz, 2024. augusztus 16 - 20.
Immáron sokadik alkalommal rendezik meg a Borünnepet Hévízen. A gyógyvízéről híres városban a nyári programok közül ez kiemelkedőnek ígérkezik. A finom borok és a különleges ételek, valamint a színpadi programok igazán kellemes kikapcsolódást nyújtanak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!