125 találat 2024. febr. 21. és 2024. nov. 30. között

Egri Bor Ünnep
Egri Bor Ünnep
Eger, 2024. július 11 - 14.
A nyári fesztiválok egyik kedvelt helyszíne, ahol az Érsekkertben kóstolhatjuk meg a legfinomabb borokat és a különleges házias ételeket. A fesztivált számtalan koncert program kíséri és Eger látnivalói is különleges programokat kínálnak.
bővebben
Gyenesi Bornapok
Gyenesi Bornapok
Gyenesdiás, 2024. július 11 - 14.
A forró nyári napokon igazán frissítőleg hat a gyenesi bornap rendezvénysorozat. A programok a kitűnő borokról, a fenséges gasztro élményekről szól, emellett népművészek bemutatói is megtekinthetők, valamint a helyszínen kézműves vásáron szerezhetjük be a helyi emlékeket.
bővebben
Bajai Halfőző Fesztivál
Bajai Halfőző Fesztivál
Baja, 2024. július 11 - 13.
Sokan tudjuk, hogy Baja a halászlék városa, hiszen páratlan ízvilágával sokak szívét megdobogtatja. A bajai halászlé fesztivál a rekordok könyvében is szerepel. A belvárosban pár napon keresztül több mester által is készülnek a finom hazai halászlék.
bővebben
Street Food Fesztivál
Street Food Fesztivál
Gyömrő, 2024. július 11 - 13.
A gyorsételek imádói és úgy általában véve akik szeretik a hasukat, azok számára kötelező program ez az esemény. Az ízletes ételek egytől-egyig egyedi recept alapján készülnek, melyeket a látogatók sorra végigkóstolhatnak!
bővebben
Villányi Rozé Fesztivál
Villányi Rozé Fesztivál
Villány, 2024. július 12 - 13.
A villányi boroknak határon túlra szóló hírük van. Nem véletlen, hogy eme nedűk köré fesztiválhangulatot kerítenek. Az esemény a különleges színezetű rozé borokat emeli a középpontba. Ezt a karakteres, fiatalos stílust hordozza ez a rendezvény.
bővebben
Badacsonyi Borhetek
Badacsonyi Borhetek
Badacsony, 2024. július 12 - 28.
A borgasztronómiai fesztiválok közül ez az esemény kiemelt helyet képvisel, hiszen a finom borok mellett különleges kulturális programok, esténként színpadi fellépők, koncertek várják az érkezőket. A szakmai műsorok és előadások a szakma képviselőit is hívják.
bővebben
Palacsinta fesztivál
Palacsinta fesztivál
Derekegyház, 2024. július 13 - 14.
Újra várják az érdeklődőket a palacsintás napokra, ahol ismét rekord mennyiségű palacsintát sütnek meg. A helyszínre érkezők biztosak lehetnek abban, hogy temérdek palacsintát falhatnak fel a rendezvényen.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Balatongyörök, 2024. július 18 - 21.
Balatongyörök is teret enged egy népszerű borfesztnek, amely a Balaton-parti sétányon kerül megrendezésre a gyönyörű platánfák hűsítő árnyékában. A több napos eseményen a balatongyöröki és a környékbeli borokkal ismerkedhetnek meg a látogatók.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Mosonmagyaróvár, 2024. július 19 - 21.
A Szigetköz ad otthont nyár közepén a guruló büféket felvonultató, fergeteges koncerteket és pörgős programokat is kínáló gasztroshownak. Trendi kaják, fiatalos fogások, frissensültek és street food teszi feledhetetlenné a hétvégét.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Veszprém, 2024. július 24 - 27.
Újra egy különleges rendezvényre invitálnak bennünket a Balaton környékén. Évről évre megrendezik ezt a gasztro fesztet, amit nem érdemes egyik évben sem kihagyni.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!