125 találat 2024. febr. 21. és 2024. nov. 30. között

Pampuskafesztivál
Pampuskafesztivál
Patak, 2024. május 19.
A Nógrád megyei településen rendezik ezt a gasztro programsorozatot. Az édességrajongók várva várt rendezvénye a pampuska ünnep. Közismertebb nevén a szalagos fánk kicsik és nagyok kedvenc csemegéje.
bővebben
Zalai Vadvirág fesztivál
Zalai Vadvirág fesztivál
Zalaudvarnok, 2024. május 19.
Kulturális és gasztronómiai élmények egy helyen, Zala megyében. A rendezők szeretettel várják az érdeklődőket, akik szívesen megismernék és megkóstolnák a zalai ízvilágot, s emellett eltöltenének egy kellemes napot a kultúra jegyében.
bővebben
Göcseji Prószafesztivál
Göcseji Prószafesztivál
Zalaegerszeg, 2024. május 20.
A zalaegerszegi rendezvény a gasztro események közül igen különlegesnek számít, hiszen a röszti és a lapcsánka, a tócsni valamint a cicege és más talán egyáltalán nem ismert ételt kíván népszerűsíteni.
bővebben
GinFest
GinFest
Budapest, 2024. május 23 - 25.
A fővárosban kerül megrendezésre az egyik legkedveltebb koktélital tiszteletére ez a remek gasztro esemény. A koktélok készítéséhez zömében felhasznált gin egy édesítetlen égetett szesz, mely általában gabonaszeszből készül, leggyakrabban borókabogyóval ízesítik.
bővebben
Gourmet Fesztivál
Gourmet Fesztivál
Budapest, 2024. május 24 - 26.
Idén is a Millenáris Parkban kerül megrendezésre ez az egyik legjobb hazai gasztro rendezvény. A nem mindennapi eseményen számtalan étterem, borászat képviselteti magát. Érdemes ezen a pár napon egy gasztro látogatást tenni a helyszínre akár családostul is.
bővebben
Orbán napi borünnep
Orbán napi borünnep
Hajós, 2024. május 24 - 26.
A hajósi Pincefaluban az Orbán-napi bor ünnepe várja a látogatókat. Szakmai beszélgetések, borbaráti találkozók, borverseny és szüreti feszt várható.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Szombathely, 2024. május 24 - 26.
A vasi megyeszékhelyre is megérkezik a Street Food Konvoj, mely elhozza a szombathelyi és környékbeli lakosok számára a gyorsételek legjobbjait. A népszerű gasztro esemény újfent több városba látogat el, az ország különböző szegleteibe.
bővebben
Óhegyi Bornap és Főzőfesztivál
Óhegyi Bornap és Főzőfesztivál
Péteri, 2024. május 25.
A sokadik alkalommal megrendezésre kerülő esemény a finom ételekről és borokról szól. Az egynapos programon néptánc előadásokkal is szórakoztatják a vendégeket. A feszten csoportos belépők is megvásárolhatóak, valamint többféle napijegy is kapható.
bővebben
Töröki Szárnyas Fesztivál
Töröki Szárnyas Fesztivál
Törökszentmiklós, 2024. május 25.
A törökszentmiklósi Strandfürdő területén rendezik ezt a nagyszabású fesztet. A településen már több mint 100 éve foglalkoznak baromfitenyésztéssel és végre ennek méltó programkínálatával jelentkeznek a szervezők.
bővebben
Grillázs és Mézeskalács Majális
Grillázs és Mézeskalács Majális
Lajosmizse, 2024. május 25.
A Bács-Kiskun megyei Lajosmizsén kerül megrendezésre a grillázsról és a mézeskalácsról elnevezett programsorozat. Több, mint 10 éve, hogy tavasszal rendezik meg az édesszájú vendégek által nagy kedvvel látogatott rendezvénysorozatot. Mindig sokféle programokkal készülnek a
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!