89 találat 2024. febr. 12. és 2024. okt. 31. között

Hurka Pite Fesztivál
Hurka Pite Fesztivál
Polgár, 2024. április 13.
Nem tudja mi az a hurka pite? Itt az alkalom, hogy megismerje. Azok, akik egy vérbeli disznótoros lakomára és szórakozásra vágynak, bátran látogassanak ki a polgári eseményre. A színes programok mindenkit várnak ezen a napon.
bővebben
Medvehagyma fesztivál
Medvehagyma fesztivál
Orfű, 2024. április 20 - 21.
A Pécshez közeli Orfű ad otthont ennek a medvehagyma ünnepnek, melyen finom ételek, italok és kellemes szórakozás várja az érkező vendégeket. A sok különlegesség mellett az egészséges életmód is előtérbe kerül.
bővebben
Fehérvári Halünnep
Fehérvári Halünnep
Székesfehérvár, 2024. április 20.
A székesfehérvári rendezvény keretében a palotavárosi tavak horgászai és főszakácsai fognak össze és egy fergeteges bulit csapnak. A gyerekeknek is jut egy-egy pecabot, így biztosak lehetünk benne, hogy igazi családi program elé nézünk.
bővebben
Hungarikum Piknik
Hungarikum Piknik
Eger, 2024. április 23 - 24.
Egerben az idén ismét megtartják a híres programsorozat következő alkalmát, mely a magyarság értékeit mutatja be. A rendezvény helyszínéül a Szépasszonyvölgy szolgál. A hazánk értékeit bemutató színvonalas eseményen természeti és kézműves értékeket is megcsodálhatunk.
bővebben
Tészta Majális
Tészta Majális
Izsák, 2024. április 27.
A nem mindennapi tésztáknak állít méltó emléket a város. Az izsáki majálison főzés, ételkóstolók, mesterek várják a vendégeket. A különleges programba bármely korosztály bekapcsolódhat.
bővebben
Sárrét Íze Fesztivál
Sárrét Íze Fesztivál
Nagyrábé, 2024. április 27.
A Hajdú-Bihar megyei Nagyrábén az idén is megrendezik a sokoldalú gasztro program sorozatot. Az eseményre mindenkit sok szeretettel várnak. Az idei évben is várják a jelentkező csapatokat a főzőverseny megmérettetésére, a legjobbak ezúttal is elismerésben részesülnek.
bővebben
Sörmajális
Sörmajális
Kőszeg, 2024. május 1.
A kézműves sörök kedvelőit várja a kőszegi esemény, ahol nem csak a söröké a főszerep, hiszen számtalan kísérő program is megrendezésre kerül. A családokat kirakodóvásár, sramli party, valamint sörkóstoló várja.
bővebben
Sajt és Túrófesztivál
Sajt és Túrófesztivál
Gyomaendrőd, 2024. május 2 - 5.
Ez a gyomaendrődi esemény az egészséges életmód és táplálkozás fontosságát hangsúlyozza, ezért BIO kiállítók is részt vesznek a feszten sajt, bor és méz termékeikkel.
bővebben
Borzsongás
Borzsongás
Villány, 2024. május 3 - 5.
Villány borvidéke újra várja a látogatókat, ahol természetesen a boré a főszerep. Ezen a rendezvényen májusfaállítás, rengeteg műsor, magyar táncház és latin tánctábor is akad. A gasztronómia kedvelőit ételkülönlegességek várják.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Zalaegerszeg, 2024. május 3 - 5.
Már sokadik alkalommal rendezik meg Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb sörünnepét, mely Zalaegerszeg belvárosában, a Sportcsarnok és Pláza előtti téren kerül megrendezésre. Rengeteg sörfogyasztó fordul meg ezen a már jól ismert eseményen.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!