89 találat 2024. febr. 12. és 2024. okt. 31. között

Pálinka- és Likőrfesztivál
Pálinka- és Likőrfesztivál
Kiskunlacháza, 2024. február 24.
Párlatok versenyére hív mindenkit ez a remek hangulatot ígérő esemény, ahol a tét a város legjobb pálinkája cím megszerzése. A legütősebb pálinkák és likőrök, kirakodóvásár, gyermekprogramok és számos program várja a vendégeket.
bővebben
Pincés Kemencés Böllérverseny
Pincés Kemencés Böllérverseny
Lukácsháza, 2024. március 2.
A Vas megyei község ismét nagy böllérversenyre készül, ahová várják a versenyző csapatokat nevezésre. A térségből sok csapat indult már az előző években, melyek megmérettették magukat a versenytársakkal. Ismét nagy durranásnak ígérkezik az idei rendezvény.
bővebben
Kolbásztöltő fesztivál
Kolbásztöltő fesztivál
Balatonszabadi, 2024. március 2.
A Somogy vármegyei község ez évben sem hagyja ki a várva várt gasztronómiai eseményt. A tavasz nem is kezdődhetne jobb hangulatban, mint egy fergeteges lakmározással egybekötött zenés-táncos mulatsággal.
bővebben
Miskolci Kocsonyafesztivál
Miskolci Kocsonyafesztivál
Miskolc, 2024. március 8 - 10.
Ez az ország egyik legkeresettebb eseménysorozata, mely Miskolc legnépszerűbb gasztro programja is egyben, ami több százezres tömeget vonz évről évre, itthonról és külföldről egyaránt. A rendezvény alapjául egy régi rege szolgál.
bővebben
Tiszator Böllérfesztivál
Tiszator Böllérfesztivál
Abádszalók, 2024. március 9.
Az abádszalóki böllér fesztivál minden évben a böllérfalu megépítésével kezdődik. Az itt felállított portákon lévő finomságok mindegyike megkóstolható. A rendezvényen különleges zenei programok is megtalálhatók.
bővebben
Muffin fesztivál
Muffin fesztivál
Tapolca, 2024. március 16.
A Veszprém megyei rendezvényre süteményimádókat hívnak egy remek kóstolóra, mely jótékonysági indíttatásból veszi ismét kezdetét a városban. A rendezvény szervezői torta készítő versenyt és muffin programsorozatot hirdetett.
bővebben
Pálinkafesztivál
Pálinkafesztivál
Eger, 2024. március 22 - 23.
A magyar gasztronómia egyik fontos része a hazai gyümölcspálinka. Az ország legnépszerűbb pálinkaházainak remekeit lehet megkóstolni az egri pálinkafeszten. A nemes italok között több olyan is akad, amely díjnyertes a kategóriájában.
bővebben
Édes fesztivál
Édes fesztivál
Berekfürdő, 2024. március 23.
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Berekfürdőre várják az édességimádókat, ugyanis megrendezésre kerül a tavaszi édesség ünnep. Finomabbnál finomabb tradicionális édességeket kóstolhatnak a kedves ellátogató vendégek. A nemzetközi eseményre mindenkit várnak.
bővebben
Kolbászkészítő Vigadalom
Kolbászkészítő Vigadalom
Mezőtúr, 2024. március 23.
A kerámia fővárosa izgalmas és látványos gasztro eseményre várja az érdeklődőket. Nagyszerű hangulat, finom fogások, izgalmas verseny és ízletes kolbászok teszik különlegessé az eseményt. A hangulatról remek zenék gondoskodnak.
bővebben
Kézműves Ízek Fesztiválja
Kézműves Ízek Fesztiválja
Szentes, 2024. április 1.
Szentes városában erre a nagyszabású fesztre bizony érdemes kilátogatni. A jellemzően Húsvétkor megrendezésre kerülő eseményen nem mindennapi programkínálattal várják az érdeklődőket.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!