74 találat 2023. szept. 26. és 2024. jún. 30. között

Böllérfesztivál
Böllérfesztivál
Balástya, 2023. november 10 - 11.
Évről évre összecsapnak a legjobb böllércsapatok, hogy összemérjék tudásukat, szakmai felkészültségüket. A húsfeldolgozás, kolbásztöltés mesterei ízletes étkeket varázsolnak az asztalra a zsűri és az érdeklődők legnagyobb örömére.
bővebben
Márton napi libaünnep
Márton napi libaünnep
Paks, 2023. november 11.
A mártonnapi liba ünnepén mindenki torkoskodhat kedvére a libából készült finomságokból, valamint megkóstolhatja a minőségi újborokból készült forralt borokat, amelyek igen színvonalas gasztronómiai élményben részesítik az enni, inni vágyókat.
bővebben
Márton napi libator és újbor ünnep
Márton napi libator és újbor ünnep
Domonyvölgy, 2023. november 11 - 12.
Az esemény Domonyvölgyben ismét a torkoskodás és az újborok kóstolásának az ideje. A libából készült ételkülönlegességek mellett, a tradicionális magyar konyha ízei is felsorakoznak ezen a nagyszerű rendezvényen.
bővebben
Szent Márton Újborfesztivál és Libator
Szent Márton Újborfesztivál és Libator
Szentendre, 2023. november 11 - 12.
Ez egy igazán különleges ünnepség, amelyen felsorakoznak a legjobb kézműves újborokat bemutató pincészetek. A finom libasültek nem maradhatnak el, így választékos liba étel specialitásokkal is várják az enni, inni vágyókat.
bővebben
Reflektor Fesztivál
Reflektor Fesztivál
Budapest, 2023. november 16 - 17.
Új, különleges esemény várja a zenerajongókat nyáron, egy cseppet sem hétköznapi helyszínen. Nemzetközi fellépők, változatos zenei stílusok és frissebbnél frissebb zenék mutatkoznak be a több napos koncertsorozat során.
bővebben
Garda fesztivál
Garda fesztivál
Tihany, 2023. november 17 - 19.
A garda - azaz a látott hal - régi hagyományokhoz kötődik. Az ősz a gardahalászat szezonja. Ezen rendezvényen felelevenítik ennek a különleges tevékenységnek a fortélyait, valamint az elkészítését. Jelentős gasztro esemény ez, mely sok érdekességgel szolgál.
bővebben
Disznótoros és Kolbásztöltő Verseny
Disznótoros és Kolbásztöltő Verseny
Vonyarcvashegy, 2023. november 18.
Az összes böllérnek itt a helye, hiszen verseny keretében megrendezésre kerül a toros és kolbásztöltő-verseny a vonyarcvashegyi településen. Mérettessenek össze a legjobbak.
bővebben
Tepertő fesztivál
Tepertő fesztivál
Berekfürdő, 2023. november 18.
Késő ősszel a berekfürdőiek megmelengetik a vidéki ízek rajongóinak szívét, ugyanis megrendezik a híres neves programsorozatukat. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei eseményre mindig sok az érdeklődő, köszönhető ez a legjobb tepertős finomságoknak.
bővebben
Krumplis Lángos Fesztivál
Krumplis Lángos Fesztivál
Bánhorváti, 2023. november 25.
A program a helyi paraszti világ ízeit mutatja be, ezek közül is középpontba a dédanyáink receptje által készített krumplis-lángos kerül. A rendezvény látogatói megismerkedhetnek különböző népi ételekkel, úgy mint a: görhő, herőce, laksa, valamint a farsangi fánk. Többek
bővebben
Bordói November
Bordói November
Budapest, 2023. november 25.
Ez a fantasztikus rendezvény a fővárosban, Budapesten sorakoztatja fel a legkiválóbb pincészetek borait, amelyek a legnagyobb szakértelemmel lettek elkészítve. A borkedvelők paradicsoma ez a budapesti esemény, ahol minden látogató olyan borokat kóstolhat meg, amelyeket a természet
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!