74 találat 2023. szept. 26. és 2024. jún. 30. között

Murci fesztivál
Murci fesztivál
Balatonlelle, 2023. október 21.
A murci ünnepét a Somogy megyei Balatonlellén is megtartják a helyiek. Az eseményre mindenkit sok szeretettel várnak, különösen azokak, akik szeretik a finom ízeket és a kikapcsolódást nyújtó programokat. A rendezvény egy igazán sokoldalú lehetőség, melyet érdemes kihasználni
bővebben
Disznótoros fesztivál
Disznótoros fesztivál
Palotabozsok, 2023. október 28.
A Baranya megyei Palotabozsokon kezdetét veszi a szezonális gasztronómiai programsorozat. A hangulatos hagyományokon alapuló disznótoros ünnepre várják a látogatókat a szervezők. Minden korosztály talál kedvére való programokat a jeles eseményen.
bővebben
Vingardium in the city fesztivál
Vingardium in the city fesztivál
Budapest, 2023. október 28.
A megszokott minőség új köntösben. Ezt ötvözi a fővárosban megrendezésre kerülő gasztronómiai esemény. Bár a főszerep a boroké, természetesen más finomságokkal is készülnek a látogatók számára.
bővebben
Kolbászsütő fesztivál
Kolbászsütő fesztivál
Alsóörs, 2023. október 28.
„A testnek étel és ital kell, hogy túlélje a mát…” S ezen a hangulatos összejövetelen nem lesz hiány egyikből sem. A kolbászok sercegve pirulnak a rostlapokon, miközben mellettük a tányéron már felszelve várják a kóstolót a karéj kenyerek és a dijoni mustár.
bővebben
Szalonna fesztivál
Szalonna fesztivál
Orfű, 2023. november 4.
A sertéshús kedvelők számára ez a program egy igazán kiváló lehetőség arra, hogy megízlelhessék ezeket a finom ételeket, amelyet egy félbevágott disznóból dolgoznak fel. Az eseményen résztvevő csapatokat szakmai zsűri értékeli és díjazza.
bővebben
Márton napi libás finomságok hete
Márton napi libás finomságok hete
Eger, 2023. november 9 - 13.
Ezen a jeles Márton-napi programsorozaton mindenki aki szeretne jót szórakozni, enni, vagy esetleg inni, annak mindenképpen érdemes ellátogatni erre a nagyszerű rendezvényre, ahol ezt a nevezetes ünnepet kiváló programokkal és sok más érdekes eseménnyel ünnepelhetik meg az ide
bővebben
Indoor Sörfesztivál
Indoor Sörfesztivál
Budapest, 2023. november 10.
A főváros egyik legnagyobb sörprogramja ismét megrendezésre kerül, ahol bárki megkóstolhatja a több, mint 100 féle sörkínálatból a számára legkedvesebbeket. Az esemény napjain 1 vagy 2 dl kóstolót ihatnak a sörkedvelők a felsorakoztatott lehetőségekből.
bővebben
Márton Napi Libalakoma
Márton Napi Libalakoma
Hajdúszoboszló, 2023. november 10 - 12.
Újborral, valamint liba lakomával várja látogatóit ez a nagyszerű rendezvény, amely mindenkinek lehetőséget nyújt a finomságok kóstolására is. Ugyanakkor felvonultatják a legjobb magyar pincészetek új borait is, hogy mindenki megkóstolhassa ezeket a nagyszerű italokat.
bővebben
Bakony Expo
Bakony Expo
Veszprém, 2023. november 10 - 12.
A Bakony-Expo a régió egyik legnagyobb rendezvénye, ahol helyet kap a gasztronómia, valamint egy vásár is, mely felsorakoztatja a kézműves termékeket, illetve az iparművészeti bemutatókat is.
bővebben
Márton napi libanapok
Márton napi libanapok
Debrecen, 2023. november 10 - 12.
Ez a rendezvény fantasztikus lehetőséget nyújt arra, hogy aki szórakozni vágyik az mindenképpen jól érezze magát. Ahogy a hagyomány tartja, az ínycsiklandozó ételek mellett a finom újbor is szerepet kap. Szóval ez egy velejéig igazi gasztro kikapcsolódás.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!