74 találat 2023. szept. 26. és 2024. jún. 30. között

Palacsinta fesztivál
Palacsinta fesztivál
Budapest, 2023. október 14.
A fővárost újra ellepik a palacsintások. A fővárosi palacsintafesztivál az összes édesség imádónak az egyik kedvenc program lehetősége, hiszen ez egy könnyen elkészíthető finomság a hétköznapokra is.
bővebben
Nagy befőzés
Nagy befőzés
Nagykörű, 2023. október 14.
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Nagykörűt körbelengik a finom illatok. Az őszi befőzés, a télre való készülődés elengedhetetlen része a vidéken élőknek. A programsorozat évről évre a szó szoros értelmében nagy befőzésre hangolódik.
bővebben
Gesztenye Fesztivál
Gesztenye Fesztivál
Keszthely, 2023. október 14 - 15.
Ősz egyik legkedveltebb terméke a gesztenye, mely számtalan vitamint tartalmaz, s jellegzetes ízével minden rajongója várja az októbert ez által. Keszthelyen egy igazi gesztenyés programsorozatot hoztak létre a helyiek, melynek főszereplője lett e nemes eledel.
bővebben
Nagybereki töpörtyű fesztivál
Nagybereki töpörtyű fesztivál
Balatonfenyves, 2023. október 14.
A balatonparti települést töpörtyűk illata lengi körül, hiszen az ősz egyik legkiemeltebb gasztronómiai rendezvényét tartják meg. A kulturális és szórakoztató programsorozat minden évben feleleveníti a hagyományokat.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Börcs, 2023. október 14.
A Győr-Moson-Sopron megyei Börcsön a hagyományokat követve rendezik meg a már jól ismert tökfesztet. A sokszínű és változatos programokat kínáló eseményre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak. A börcsi rendezvényt néptáncosok táncaikkal nyitják meg.
bővebben
Csabai kolbászfesztivál
Csabai kolbászfesztivál
Békéscsaba, 2023. október 19 - 22.
Békéscsabán ismét minden a kolbászról fog szólni. A méltán híres békéscsabai kolbásznak nem igen akad párja. A több, mint két évtizedes rendezvénysorozaton ezt rendre be is bizonyítják a résztvevők, a hozzáértők és a laikusok.
bővebben
Csokoládé fesztivál
Csokoládé fesztivál
Szolnok, 2023. október 21 - 22.
Aki szereti az édességeket, annak ez a szolnoki rendezvény igazán kellemes élményt nyújt a csokoládés különlegességeket felvonultatva. Hazai kézműves csokoládék, valamint a nemzetközi díjnyertes termékeket bemutatva mindenki megismerheti ezeket az igazi finomságokat.
bővebben
Birsünnep
Birsünnep
Noszvaj, 2023. október 21.
A Heves megyei községet jól ismerik már a birsalma fesztivál rajongói, hiszen évről évre egyre nagyobb híre van már a rendezvénynek, melyet Noszvajon minden évben megrendeznek. Igazi kulináris élményekben lehet része, aki kilátogat és megkóstolja a birs különlegességeket.
bővebben
Süllőfesztivál
Süllőfesztivál
Szigliget, 2023. október 21 - 22.
A Veszprém megyeiek jól ismerik már a több, mint tíz éve minden évben megrendezésre kerülő ünnepséget, melyet a hal kedvelők is évről-évre meglátogatnak. A Szigligeti Turisztikai Egyesület szervezésében mindenkit sok szeretettel várnak az idei évben is.
bővebben
Tárcsás Ételek Fesztiválja
Tárcsás Ételek Fesztiválja
Bogács, 2023. október 21.
Bogács települése Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, mely már jól ismert a különféle eseményeiről. Gasztro ünnepség is akad, melyre gőzerővel zajlanak az előkészületek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!