74 találat 2023. szept. 26. és 2024. jún. 30. között

Gombanapok
Gombanapok
Bükkszentkereszt, 2023. október 7.
Mindenkit sok szeretettel várnak a következő bükkszentkereszti gombanapokra, mely évről évre megrendezésre kerül. A rendezvényen mindent megtudhatnak a látogatók a gombáról és számtalan ebből készült ételt kóstolhatnak.
bővebben
Káposztás Étkek Napja
Káposztás Étkek Napja
Demjén, 2023. október 7.
A Heves megyei Demjénben rendezik meg a Káposztás Étkek Ünnepét. A változatos programkínálatot nyújtó esemény számos újdonsággal készül, mely az ősz egyik legkedveltebb rendezvénye a térségben.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Iharosberény, 2023. október 7.
Az ősz egyik legjellegzetesebb termése a gesztenye. Iharosberényt a szelídgesztenye otthonának is nevezik. Olyan becsben tartják itt a gesztenyét, hogy egy fergeteges, remek hangulatú gasztro-rendezvénnyel ünneplik a szúrós finomságot.
bővebben
Murcifesztivál
Murcifesztivál
Zalalövő, 2023. október 7.
A murci nyers, zavaros, szénsavas és üledékanyagokat is tartalmaz. A must és a bor közötti állapotban jön létre, ám édesebb a bornál. Ez már alkoholtartalma miatt igazán nem való gyermekeknek, a felnőttek azonban annál szívesebben fogyasztják.
bővebben
Asia GasztroFesztivál
Asia GasztroFesztivál
Budapest, 2023. október 7.
Rákospalotán az Asia Center épületkomplexumban kerül megrendezésre a gasztronómiai élményekkel dúsított családi nap. A helyszínen több híres személy ragad fakanalat a látványkonyhában, hogy a legcsodásabb ízekkel kápráztasson el mindenkit.
bővebben
Füredi Szüret
Füredi Szüret
Balatonfüred, 2023. október 13 - 15.
Szüreti fesztivál és szüreti felvonulás Balatonfüreden. A borkedvelők és borkészítők egyik kedvenc időszaka a szüret, a szőlő betakarítása, feldolgozása. A hosszan dédelgetett tőkék ajándéka a szőlő, melyből a végső stádiumában bor készül.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Velem, 2023. október 13 - 15.
A Vas megyei rendezvényen az idén is minden a gesztenyéről fog szólni. A szelídgesztenyét kedvelők már jól ismerik a gesztenyefesztivál rendezvénysorozatot. Az idén ismételten megrendezésre kerül majd ez a gasztronómiai programsorozat. Mindenkit várnak az eseményre.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Hatvan, 2023. október 13 - 14.
Hatvanban ismét megkezdődik a sörkedvelők nagy örömére a következő sörök ünnepe, melyre sok szeretettel várják a kedves érdeklődőket. Egész napos programok, ahol mindenkinek lehetősége lesz kikapcsolódni a több napos esemény ideje alatt.
bővebben
Kürtőskalács fesztivál
Kürtőskalács fesztivál
Budapest, 2023. október 13 - 15.
Aki a kürtőskalácsot szereti az rossz ember nem lehet, valahogy így van ez, ahogy a virágokkal is. A legújabb hungarikumnak számító kürtőskalács népszerűsítése céljából elrajtoló gasztro-kulturális programsorozat minden érdeklődőt sok szeretettel vár.
bővebben
Rizling Vakáció
Rizling Vakáció
Badacsony, 2023. október 13 - 15.
Ismét útjára indul a badacsonyi bortúra, mely lehetőséget biztosít az üdítő olaszrizling megismerésére, felfedezésére. A borospincék mindenki előtt nyitva állnak, ahol a hamisítatlan rizling ízek várják a borfogyasztók táborait.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!