74 találat 2023. szept. 26. és 2024. jún. 30. között

Oktoberfest
Oktoberfest
Budapest, 2023. október 6 - 8.
A fővárosi eseményre minden sörkedvelőt sok szeretettel várnak a szervezők. Az alkalom kihagyhatatlan lehetőségeket rejteget, jobbnál jobb söröket kóstolhatnak a Kincsem Parkba kilátogató vendégek. Természetesen az ételek sem hiányozhatnak az Oktoberfestről.
bővebben
Burgonya Fesztivál és Burgonya Napok
Burgonya Fesztivál és Burgonya Napok
Kiskunhalas, 2023. október 6 - 7.
Alig akad olyan ember, aki ne szeretné a burgonyát, a burgonyás ételeket. A kiskunhalasi rendezvény az idén is megtartja a burgonya napokat és ünnepélyt, melyről nem hiányozhatnak a burgonyát kedvelők táborai. A gasztronómiai esemény számos programmal várja a látogatókat.
bővebben
Tortafesztivál
Tortafesztivál
Palotás, 2023. október 7.
Az összes édesszájú érdeklődőt várják a palotási eseményre, hiszen itt torták és sütemények kavalkádja várható. A családias légkörű rendezvényen cukrászati bemutatók és kóstolók is lesznek.
bővebben
Pityóka Party
Pityóka Party
Bakonybél, 2023. október 7.
A Veszprém megyei rendezvényen a pityóka rajongóknak kötelező a megjelenés. Itt aztán mindenki kóstolhat jobbnál jobb pityókát és pityókás ételek bőséges kínálatával találkozhat. Több éve már, hogy a település évről évre szentel egy napot ennek a zöldségfélének.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Ágfalva, 2023. október 7 - 8.
A Győr–Moson–Sopron megyei Ágfalván a gesztenye ünnepét idén is megtartják, hiszen minden alkalommal nagy érdeklődés övezi a rendezvényt. A Vadon Lovas Club idén is várja a vendégeket a gesztenyéről szóló idei évi rendezvénysorozatán.
bővebben
Kakasfesztivál és Főzőverseny
Kakasfesztivál és Főzőverseny
Tard, 2023. október 7.
A tardi Sándor-völgyi rendezvénytér Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megtelik finom kakaspörkölt illattal. A gasztro rendezvénysorozat ismételten megrendezésre kerül majd sokak örömére, hiszen számtalan program lehetőséggel várják a látogatókat.
bővebben
Kelenvölgyi Ezerjó Fesztivál
Kelenvölgyi Ezerjó Fesztivál
Budapest, 2023. október 7.
A fővárosban kerül megrendezésre az ősz egyik legkedveltebb programsorozata, melyen minden a szőlőről és a borról szól. A gasztronómiai rendezvénysorozat mindenkit szeretettel vár, ugyanis a kicsiktől a nagyokig talál elfoglaltságot a kilátogató közönség.
bővebben
Kakaspörkölt-főző Fesztivál
Kakaspörkölt-főző Fesztivál
Kiskőrös, 2023. október 7.
A Bács-Kiskun megyei településen minden évben megrendezik a kakaspörkölt-főző bajnokságot. Ez az év sem múlhat el az esemény nélkül, hiszen ez az egyik legkedveltebb programsorozata a városnak, melyet előszeretettel látogatnak a környékbeli lakók is.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Jánossomorja, 2023. október 7.
A Győr-Moson-Sopron megyei település évről-évre tök ünnepet rendez, ami az ősz egyik legkedveltebb eseménye a térségben. A sokoldalúan felhasználható tököt jól megünneplik a többnapos szórakoztató programok alkalmával.
bővebben
Bornapok
Bornapok
Pannonhalma, 2023. október 7.
Pannonhalmán az idén is lesz bornapok, amely igazi gasztronómiai és kulturális programsorozat. Minden évben szentelnek időt az esemény megrendezésére, mely a környéken élők számára is kiemelkedő rendezvénynek számít, hiszen sokan látogatják távolabbi településről is.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!