74 találat 2023. szept. 26. és 2024. jún. 30. között

Móri Bornapok
Móri Bornapok
Mór, 2023. szeptember 28 - október 1.
A Fejér megyei Móron idén újra megrendezik a gasztronómiai és kulturális rendezvénysorozatot. A színes programokkal teletűzdelt rendezvény évről évre várja a látogatókat. Mindenkit sok szeretettel hívnak a sokoldalú eseményre.
bővebben
Murci fesztivál
Murci fesztivál
Ábrahámhegy, 2023. szeptember 29 - október 1.
A Veszprém megyei Ábrahámhegyen az idén is lesz szüreti ünnepség, azaz murci ünnep, melyet évről évre megtartanak. A Közép–Dunántúli település a Balaton északi partján, keletre fekszik Badacsonytól, 5 km-re Révfülöptől.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Szombathely, 2023. szeptember 29 - október 1.
A vasi megyeszékhelyre is megérkezik a Street Food Konvoj, mely elhozza a szombathelyi és környékbeli lakosok számára a gyorsételek legjobbjait. A népszerű gasztro esemény újfent több városba látogat el, az ország különböző szegleteibe.
bővebben
Zempléni Pálinkafesztivál
Zempléni Pálinkafesztivál
Füzér, 2023. szeptember 30.
A füzéri várnál az idén is megrendezik a környék egyik legpálinkásabb ünnepét, mely helyet ad a pálinkafőző mestereknek, hogy bemutassák pálinkaműhelyeik termékeit. Izgalmas és érdekesebbnél érdekesebb programok kíséretében megismerkedhetnek az idei termések
bővebben
Zúzós Zúzapörkölt és Zúzaétel Fesztivál
Zúzós Zúzapörkölt és Zúzaétel Fesztivál
Hajdúböszörmény, 2023. szeptember 30.
A hajdúságiak egyik legkedveltebb zúzós eseménye ez a hajdúböszörményi gasztronómiai programsorozat, mely idén ismét megrendezésre kerül a zúzapörkölt és zúzás ételek kedvelői nagy örömére.
bővebben
Murcifesztivál
Murcifesztivál
Balatonfüred, 2023. szeptember 30.
A Veszprém megyei városban rendezik a sokszínű szüreti mulatságot, mely évek óta kiemelkedő rendezvény a környéken élők számára. Nemcsak a helyiek, de a környező települések lakói is szívesen látogatnak ki erre a nagyszabású gasztro eseményre.
bővebben
Tiszai Hal Napja
Tiszai Hal Napja
Szolnok, 2023. szeptember 30 - október 1.
Az esemény hívja és várja a halkedvelőket, de nem csak őket, hanem mindenkit, aki egyben kikapcsolódásra is vágyik. A gasztrokulturális rendezvény igencsak bővelkedik programokban. A Tiszai halat népszerűsítő fesztiválnak számos célkitűzése van, többek között a halfogyasztás
bővebben
Bélesfesztivál
Bélesfesztivál
Cigánd, 2023. szeptember 30.
Bizony ez az év sem múlik el béles nélkül! A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település szervezése alatt újra szélesre tárul a Bodrogközi Múzeumporta fakapuja, hogy minél több érdeklődőt tudjon befogadni a jeles eseményre.
bővebben
Villányi Vörösbor Fesztivál
Villányi Vörösbor Fesztivál
Villány, 2023. október 6 - 8.
A borokról híres városban idén is megrendezik ezt a fergeteges eseményt, amely egyben a régió legnagyobb szüreti rendezvényének számít. Az egész hétvégén tartó villányi bornapok eseményen minden lesz, ami a kulturált kikapcsolódáshoz szükséges.
bővebben
Balatoni Halfesztivál
Balatoni Halfesztivál
Siófok, 2023. október 6 - 8.
Siófokon sok halrajongó örömére ismét megrendezik a siófoki Hal Ünnepet, amely egy sokoldalú gasztro rendezvény. Ezek a napok a halakról szólnak, mindez többféle fajtából, emiatt különböző ételeket kóstolhatnak a kedves vendégek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!