67 találat 2023. szept. 19. és 2024. jún. 30. között

Süllőfesztivál
Süllőfesztivál
Szigliget, 2023. október 21 - 22.
A Veszprém megyeiek jól ismerik már a több, mint tíz éve minden évben megrendezésre kerülő ünnepséget, melyet a hal kedvelők is évről-évre meglátogatnak. A Szigligeti Turisztikai Egyesület szervezésében mindenkit sok szeretettel várnak az idei évben is.
bővebben
Tárcsás Ételek Fesztiválja
Tárcsás Ételek Fesztiválja
Bogács, 2023. október 21.
Bogács települése Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, mely már jól ismert a különféle eseményeiről. Gasztro ünnepség is akad, melyre gőzerővel zajlanak az előkészületek.
bővebben
Murci fesztivál
Murci fesztivál
Balatonlelle, 2023. október 21.
A murci ünnepét a Somogy megyei Balatonlellén is megtartják a helyiek. Az eseményre mindenkit sok szeretettel várnak, különösen azokak, akik szeretik a finom ízeket és a kikapcsolódást nyújtó programokat. A rendezvény egy igazán sokoldalú lehetőség, melyet érdemes kihasználni
bővebben
Kolbászsütő fesztivál
Kolbászsütő fesztivál
Alsóörs, 2023. október 28.
„A testnek étel és ital kell, hogy túlélje a mát…” S ezen a hangulatos összejövetelen nem lesz hiány egyikből sem. A kolbászok sercegve pirulnak a rostlapokon, miközben mellettük a tányéron már felszelve várják a kóstolót a karéj kenyerek és a dijoni mustár.
bővebben
Szalonna fesztivál
Szalonna fesztivál
Orfű, 2023. november 4.
A sertéshús kedvelők számára ez a program egy igazán kiváló lehetőség arra, hogy megízlelhessék ezeket a finom ételeket, amelyet egy félbevágott disznóból dolgoznak fel. Az eseményen résztvevő csapatokat szakmai zsűri értékeli és díjazza.
bővebben
Indoor Sörfesztivál
Indoor Sörfesztivál
Budapest, 2023. november 10.
A főváros egyik legnagyobb sörprogramja ismét megrendezésre kerül, ahol bárki megkóstolhatja a több, mint 100 féle sörkínálatból a számára legkedvesebbeket. Az esemény napjain 1 vagy 2 dl kóstolót ihatnak a sörkedvelők a felsorakoztatott lehetőségekből.
bővebben
Márton Napi Libalakoma
Márton Napi Libalakoma
Hajdúszoboszló, 2023. november 10 - 12.
Újborral, valamint liba lakomával várja látogatóit ez a nagyszerű rendezvény, amely mindenkinek lehetőséget nyújt a finomságok kóstolására is. Ugyanakkor felvonultatják a legjobb magyar pincészetek új borait is, hogy mindenki megkóstolhassa ezeket a nagyszerű italokat.
bővebben
Reflektor Fesztivál
Reflektor Fesztivál
Budapest, 2023. november 16 - 17.
Új, különleges esemény várja a zenerajongókat nyáron, egy cseppet sem hétköznapi helyszínen. Nemzetközi fellépők, változatos zenei stílusok és frissebbnél frissebb zenék mutatkoznak be a több napos koncertsorozat során.
bővebben
Garda fesztivál
Garda fesztivál
Tihany, 2023. november 17 - 19.
A garda - azaz a látott hal - régi hagyományokhoz kötődik. Az ősz a gardahalászat szezonja. Ezen rendezvényen felelevenítik ennek a különleges tevékenységnek a fortélyait, valamint az elkészítését. Jelentős gasztro esemény ez, mely sok érdekességgel szolgál.
bővebben
Disznótoros és Kolbásztöltő Verseny
Disznótoros és Kolbásztöltő Verseny
Vonyarcvashegy, 2023. november 18.
Az összes böllérnek itt a helye, hiszen verseny keretében megrendezésre kerül a toros és kolbásztöltő-verseny a vonyarcvashegyi településen. Mérettessenek össze a legjobbak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!