67 találat 2023. szept. 19. és 2024. jún. 30. között

Kakasfesztivál és Főzőverseny
Kakasfesztivál és Főzőverseny
Tard, 2023. október 7.
A tardi Sándor-völgyi rendezvénytér Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megtelik finom kakaspörkölt illattal. A gasztro rendezvénysorozat ismételten megrendezésre kerül majd sokak örömére, hiszen számtalan program lehetőséggel várják a látogatókat.
bővebben
Kakaspörkölt-főző Fesztivál
Kakaspörkölt-főző Fesztivál
Kiskőrös, 2023. október 7.
A Bács-Kiskun megyei településen minden évben megrendezik a kakaspörkölt-főző bajnokságot. Ez az év sem múlhat el az esemény nélkül, hiszen ez az egyik legkedveltebb programsorozata a városnak, melyet előszeretettel látogatnak a környékbeli lakók is.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Jánossomorja, 2023. október 7.
A Győr-Moson-Sopron megyei település évről-évre tök ünnepet rendez, ami az ősz egyik legkedveltebb eseménye a térségben. A sokoldalúan felhasználható tököt jól megünneplik a többnapos szórakoztató programok alkalmával.
bővebben
Bornapok
Bornapok
Pannonhalma, 2023. október 7.
Pannonhalmán az idén is lesz bornapok, amely igazi gasztronómiai és kulturális programsorozat. Minden évben szentelnek időt az esemény megrendezésére, mely a környéken élők számára is kiemelkedő rendezvénynek számít, hiszen sokan látogatják távolabbi településről is.
bővebben
Káposztás Étkek Napja
Káposztás Étkek Napja
Demjén, 2023. október 7.
A Heves megyei Demjénben rendezik meg a Káposztás Étkek Ünnepét. A változatos programkínálatot nyújtó esemény számos újdonsággal készül, mely az ősz egyik legkedveltebb rendezvénye a térségben.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Iharosberény, 2023. október 7.
Az ősz egyik legjellegzetesebb termése a gesztenye. Iharosberényt a szelídgesztenye otthonának is nevezik. Olyan becsben tartják itt a gesztenyét, hogy egy fergeteges, remek hangulatú gasztro-rendezvénnyel ünneplik a szúrós finomságot.
bővebben
Murcifesztivál
Murcifesztivál
Zalalövő, 2023. október 7.
A murci nyers, zavaros, szénsavas és üledékanyagokat is tartalmaz. A must és a bor közötti állapotban jön létre, ám édesebb a bornál. Ez már alkoholtartalma miatt igazán nem való gyermekeknek, a felnőttek azonban annál szívesebben fogyasztják.
bővebben
Asia GasztroFesztivál
Asia GasztroFesztivál
Budapest, 2023. október 7.
Rákospalotán az Asia Center épületkomplexumban kerül megrendezésre a gasztronómiai élményekkel dúsított családi nap. A helyszínen több híres személy ragad fakanalat a látványkonyhában, hogy a legcsodásabb ízekkel kápráztasson el mindenkit.
bővebben
Füredi Szüret
Füredi Szüret
Balatonfüred, 2023. október 13 - 15.
Szüreti fesztivál és szüreti felvonulás Balatonfüreden. A borkedvelők és borkészítők egyik kedvenc időszaka a szüret, a szőlő betakarítása, feldolgozása. A hosszan dédelgetett tőkék ajándéka a szőlő, melyből a végső stádiumában bor készül.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Velem, 2023. október 13 - 15.
A Vas megyei rendezvényen az idén is minden a gesztenyéről fog szólni. A szelídgesztenyét kedvelők már jól ismerik a gesztenyefesztivál rendezvénysorozatot. Az idén ismételten megrendezésre kerül majd ez a gasztronómiai programsorozat. Mindenkit várnak az eseményre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!