67 találat 2023. szept. 19. és 2024. jún. 30. között

Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Székesfehérvár, 2023. szeptember 23.
Nincs olyan magyar ember, aki ne evett volna lecsót, azt az igazi hagyományos parasztételt, mely a nyár egyik nagy slágere, friss alapanyagokból, némi kolbásszal, tojással vagy bármilyen variációval kiegészülve laktató egytálétel. Főzhető akár szabad tűzön is, így
bővebben
Hadházi Káposztás Napok
Hadházi Káposztás Napok
Hajdúhadház, 2023. szeptember 23 - 24.
A hadházi lapos fejű káposzta ország szerte népszerű és kedvelt fajta. Úgy tartják, hogy ebből a legjobb készíteni a töltött káposztát. Kevésbé szakad töltéskor és az íze is rendkívül zamatos. A hajdúságiak nemhiába tűzték ki célul, hogy ismertté tegyék a hazai
bővebben
Diófesztivál
Diófesztivál
Fertőhomok, 2023. szeptember 23.
A Győr-Moson-Sopron megyei programok kifejezetten a dióról szólnak, hiszen évről évre megrendezik a diók ünnepét Fertőhomokon. Egész napos szórakoztató és gasztronómiai ünnep, melynek főszereplője a dió és a dióból készül jobbnál jobb finomságok.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Esztergom, 2023. szeptember 23.
A hagyományokhoz hűen a helyiek megfőzik a jobbnál jobb lecsókat. Jó pár éve már, hogy a település is csatlakozott azokhoz a városokhoz és községekhez, akik ezt az egyszerű, de nagyszerű ételt választják vendégcsalogatónak.
bővebben
Jászsági Lecsófőző fesztivál
Jászsági Lecsófőző fesztivál
Újszász, 2023. szeptember 23.
A lecsó nagyszerűsége abban rejlik, hogy mindenki egy kicsit másképp csinálja. Gyakorlatilag lehetetlen elrontani, így aki nem jeleskedik a konyhában, annak sem jelent problémát az elkészítése. Olyan népszerű ez az étel, hogy több rendezvény szól róla.
bővebben
Pörkölt fesztivál
Pörkölt fesztivál
Alsónémedi, 2023. szeptember 23.
Munkába állnak a bográcsok a településen, ahol a főzőcsapatok összemérhetik tudásukat és a legfinomabb pörkölt-receptjeiket. A gasztro-rendezvény tökéletes családi programnak ígérkezik, finom falatokkal, gyermekműsorokkal, zenékkel egyaránt.
bővebben
Móri Bornapok
Móri Bornapok
Mór, 2023. szeptember 28 - október 1.
A Fejér megyei Móron idén újra megrendezik a gasztronómiai és kulturális rendezvénysorozatot. A színes programokkal teletűzdelt rendezvény évről évre várja a látogatókat. Mindenkit sok szeretettel hívnak a sokoldalú eseményre.
bővebben
Murci fesztivál
Murci fesztivál
Ábrahámhegy, 2023. szeptember 29 - október 1.
A Veszprém megyei Ábrahámhegyen az idén is lesz szüreti ünnepség, azaz murci ünnep, melyet évről évre megtartanak. A Közép–Dunántúli település a Balaton északi partján, keletre fekszik Badacsonytól, 5 km-re Révfülöptől.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Szombathely, 2023. szeptember 29 - október 1.
A vasi megyeszékhelyre is megérkezik a Street Food Konvoj, mely elhozza a szombathelyi és környékbeli lakosok számára a gyorsételek legjobbjait. A népszerű gasztro esemény újfent több városba látogat el, az ország különböző szegleteibe.
bővebben
Zempléni Pálinkafesztivál
Zempléni Pálinkafesztivál
Füzér, 2023. szeptember 30.
A füzéri várnál az idén is megrendezik a környék egyik legpálinkásabb ünnepét, mely helyet ad a pálinkafőző mestereknek, hogy bemutassák pálinkaműhelyeik termékeit. Izgalmas és érdekesebbnél érdekesebb programok kíséretében megismerkedhetnek az idei termések
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!