282 találat 2023. jún. 4. és 2024. máj. 31. között

Meggyfesztivál
Meggyfesztivál
Pánd, 2023. július 8.
Egy különleges meggyes programra invitálunk mindenkit. A helyszínen természetesen főzőverseny is megrendezésre kerül a meggyes ételekből, amelyre bárki leadhatja nevezését.
bővebben
Birkafőző verseny
Birkafőző verseny
Jászárokszállás, 2023. július 8.
A nagy múltra visszatekintő településen is rotyognak majd a finomabbnál finomabb birkapörköltek a bográcsban. A gasztro esemény már több, mint 15 éve várja a főzni és kóstolni vágyó vendégeket, érdeklődőket.
bővebben
Lyukas fazék fesztivál
Lyukas fazék fesztivál
Lepsény, 2023. július 8.
Sokak örömére rendezik ezt a nagyszabású gasztronómiai hétvégét. A résztvevők különböző versenyszámokban adhatják le nevezéseiket, hogy próbára tegyék sütő-, és főző tudományukat.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Alsóörs, 2023. július 12 - 16.
Ezen a nyáron is mindenkit hívogat ez a nagyszabású alsóörsi esemény. A finom sörök és a különleges programok sokakat vonzanak a helyszínre. Egyszóval mindenkit, aki kedvét leli a sörkülönlegességekben.
bővebben
Gyenesi Bornapok
Gyenesi Bornapok
Gyenesdiás, 2023. július 13 - 16.
A forró nyári napokon igazán frissítőleg hat a gyenesi bornap rendezvénysorozat. A programok a kitűnő borokról, a fenséges gasztro élményekről szól, emellett népművészek bemutatói is megtekinthetők, valamint a helyszínen kézműves vásáron szerezhetjük be a helyi emlékeket.
bővebben
Street Food Fesztivál
Street Food Fesztivál
Gyömrő, 2023. július 13 - 15.
A gyorsételek imádói és úgy általában véve akik szeretik a hasukat, azok számára kötelező program ez az esemény. Az ízletes ételek egytől-egyig egyedi recept alapján készülnek, melyeket a látogatók sorra végigkóstolhatnak!
bővebben
Badacsonyi Borhetek
Badacsonyi Borhetek
Badacsony, 2023. július 14 - 30.
A borgasztronómiai fesztiválok közül ez az esemény kiemelt helyet képvisel, hiszen a finom borok mellett különleges kulturális programok, esténként színpadi fellépők, koncertek várják az érkezőket. A szakmai műsorok és előadások a szakma képviselőit is hívják.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Balassagyarmat, 2023. július 14 - 16.
A sörök szerelmeseit invitálják a városba ezen a nyáron is. Hihetetlen buli hangulat és a legfinomabb sörök várnak mindenkire. Különleges koncertek és szórakoztató programok is lesznek a sörnapok alkalmából.
bővebben
Gönci Barack Ünnep
Gönci Barack Ünnep
Gönc, 2023. július 14 - 15.
Aki lekvárnak vagy akár friss fogyasztásra, esetleg pálinkának keres egy zamatos és lédús barackfajtát, annak nem szükséges tovább kutakodnia, mert ezen a programsorozaton megízlelheti az egyik legjobb fajtát, sőt kedvére vásárolhat is belőle.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Sárospatak, 2023. július 14 - 15.
Akik kedvelik a tokaji borokat, azoknak biztosan a rendezvényen a helyük. A város apraja nagyja készül a neves eseményre, hogy a látogatók semmiben se szenvedjenek hiányt.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!