282 találat 2023. jún. 4. és 2024. máj. 31. között

Kuglóffesztivál
Kuglóffesztivál
Váralja, 2023. június 24.
Akik kedvelik az igazi házi kuglófot, ezt a programot ki ne hagyják, hiszen különleges ízekkel és élményekkel várnak mindenkit a szervezők. A váraljai rendezvényen egész nap megkóstolhatók a finom sütemények.
bővebben
Kézműves sörök és Házi Ízek Fesztiválja
Kézműves sörök és Házi Ízek Fesztiválja
Vonyarcvashegy, 2023. június 29 - július 1.
A nyári időszak nem telhet el a vonyarcvashegyi feszt nélkül. A rendezvénytéren különleges kézműves sörök, ízletes házi pálinkák és finom falatok, valamint kirakodóvásár várja az érdeklődőket.
bővebben
Bornapok
Bornapok
Cserszegtomaj, 2023. június 30 - július 1.
A település ezen a nyáron is megnyitja kapuit a borkedvelők népes tábora előtt. A megszokott pénteki ünnepélyes megnyitó után azonnal elkezdődnek a programok, amelyek kicsikhez és nagyokhoz egyaránt szólnak.
bővebben
Juliális fesztivál
Juliális fesztivál
Balatonlelle, 2023. június 30 - július 2.
A Balaton parti városban évről évre elérhető ez a különleges rendezvény, mely nem mindennapi kulturális programokkal, halászléfőző versenyekkel várja az érdeklődőket.
bővebben
Békafesztivál
Békafesztivál
Mezőnyárád, 2023. június 30 - július 1.
Sokak nagy örömére nem maradhat ki a nyári repertoárból ez a remek gasztronómiai program. Főszerepben a halak és a kétéltűek leghíresebb tagjai, a békák. Az eseményen ezeket az állatokat lehet elkészíteni sütve-főzve, a lényeg, hogy a versenyzők levegyék a zsűrit a
bővebben
Keszegfesztivál
Keszegfesztivál
Gyenesdiás, 2023. július 1 - 2.
Kihagyhatatlan ajánlat a gyenesi keszegfeszt. Mindkét napon lesz keszegsütés, gyerekeknek játszóház, halételek főzése és természetesen főzőverseny is. A rendezvény kicsiknek és nagyoknak egyaránt színes programajánlatot kínál.
bővebben
Tiszacsegei Halászlé fesztivál
Tiszacsegei Halászlé fesztivál
Tiszacsege, 2023. július 1.
A helyiek már tudják, ha beköszönt a nyár, akkor irány a halászléfőző rendezvény, amely az ország több pontjáról is vonzza a látogatókat. Sokadik alkalommal kerül megrendezésre ez a különleges program.
bővebben
Meggyfesztivál
Meggyfesztivál
Nyírmeggyes, 2023. július 1.
Az év egyik legnagyszerűbb eseményére hívnak mindenkit a szervezők. Az évről évre nyáron tartott rendezvény helyszínén bográcsételekkel és meggyből készült ételekkel várják a helyiek a kiérkező vendégeket.
bővebben
Tarhonya Fesztivál
Tarhonya Fesztivál
Szeged, 2023. július 1.
Tápén, a Csongrád megyei Szeged városrészén rendezik meg az eredetileg Perzsiából származó tarhonya ünnepét. A gasztronómiai rendezvénysorozat több, mint tíz éve várja a kedves vendégeket.
bővebben
Halkolbász fesztivál
Halkolbász fesztivál
Nagykörű, 2023. július 1.
Magyarországon jelentősen alacsonyabb a halfogyasztás rátája, mint más országokban. Ez a nagykörűi rendezvény és a támogatói azonban azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy népszerűsítsék a halételeket, a hal fogyasztását hazánkban, hiszen amellett, hogy egy nagyon finom és
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!