282 találat 2023. jún. 4. és 2024. máj. 31. között

Szürkebarát és Magyar Szürkemarha Ünnep
Szürkebarát és Magyar Szürkemarha Ünnep
Badacsonytördemic, 2023. augusztus 12 - 13.
Különleges gasztronómiai feszt kerül megrendezésre Badacsonytördemicen. Az esemény résztvevői koncerteken, színpadi előadásokon és kézműves vásáron is részt vehetnek. Akik kedvelik a tájegységre jellemző házias ételeket, semmiképpen se hagyják ki a rendezvény lehetőséget.
bővebben
Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál
Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál
Fertőd, 2023. augusztus 12.
A fertődi feszt a gasztronómia kedvelőit várja. Az Esterházy kastéllyal szemközti oldalon, a sétányon megrendezésre kerülő eseményen turisztikai, gasztronómiai és kulturális programok is megtartásra kerülnek.
bővebben
Tisza-tavi Strandparty és Csörögefesztivál
Tisza-tavi Strandparty és Csörögefesztivál
Poroszló, 2023. augusztus 12.
A helyszínre érkező háziasszonyok most megtudhatják az igazi csörögefánk készítés minden kulisszatitkát. A hagyományos népi édesség rengeteg család kedvence.
bővebben
Gombócfesztivál
Gombócfesztivál
Bakonynána, 2023. augusztus 12.
A bakonynánai sportpályánál ebben az évben is megrendezik a nagysikerű rendezényt, amely igaz családi eseménynek ígérkezik és bármely korosztály számára kellemes kikapcsolódást ígér.
bővebben
Paradicsom fesztivál
Paradicsom fesztivál
Husztót, 2023. augusztus 12.
A Baranya megyei település maga a paradicsom, egy napra biztosan, hiszen évről évre megrendezésre kerül a híres gasztro program. A paradicsom rajongóinak nagy örömére egész nap finomabbnál finomabb paradicsomokat kóstolhatnak a husztóti eseményen.
bővebben
Káposztás Napok
Káposztás Napok
Kaba, 2023. augusztus 12.
A Hajdú-Bihar megyei Kabán több, mint 10 éve már, hogy évről évre megrendezik az eseményt, melyre mindenkit várnak az idén is. Az augusztusi program minden lehetőséget megad a betérő látogatóknak, hogy jól érezzék magukat. Több napon át, több helyszínen zajlanak a programok.
bővebben
Pincefalu fesztivál
Pincefalu fesztivál
Bölcske, 2023. augusztus 12.
Bölcskén, a mintegy 400 pincéből és présházból álló pincefaluba várják a borkedvelőket egy többnapos rendezvényre. A Tolnai történelmi borvidéken fekvő községben a középkor óta nagy hagyománya van a bortermelésnek és kulturált fogyasztásnak.
bővebben
Palóc Ízek Fesztiválja
Palóc Ízek Fesztiválja
Erdőkürt, 2023. augusztus 12.
A Nógrád megyei község egy rendkívüli gasztro esemény helyszínét biztosítja. Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a palóc hagyományok és kultúra ihlette rendezvényre.
bővebben
Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Vonyarcvashegy, 2023. augusztus 16 - 20.
Egy többnapos, izgalmas programsorozatra invitálnak mindenkit Vonyarcvashegyen. A vonyarcvashegyi rendezvény mindenkinek kellemes programlehetőségeket kínál. A különféle borok és borfalatok az összes kilátogatónak kellemes ízorgiát okoznak.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Balatonalmádi, 2023. augusztus 16 - 20.
15 éve már, hogy évről évre megrendezik a borok főszereplésével az almádi borhetek nevű programsorozatot. Az esemény egy gasztrokulturális élmény, ahol a finom bor mellett bármely korosztály talál kedvére való kikapcsolódási formát.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!