158 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Őszibarack Fesztivál
Őszibarack Fesztivál
Szatymaz, 2023. július 7 - 8.
A Csongrád megyei Szatymazon ismét megrendezik az őszi barack ünnepét. A településen több, mint 60 éve foglalkoznak a gyümölcs termesztésével a helyiek. Ma már 5-6 fajtát is termelnek, ezekből is válogathat a kedves vendég a kiállítás és a rendezvény ideje alatt.
bővebben
Meggyfesztivál
Meggyfesztivál
Pánd, 2023. július 8.
Egy különleges meggyes programra invitálunk mindenkit. A helyszínen természetesen főzőverseny is megrendezésre kerül a meggyes ételekből, amelyre bárki leadhatja nevezését.
bővebben
Gyenesi Bornapok
Gyenesi Bornapok
Gyenesdiás, 2023. július 13 - 16.
A forró nyári napokon igazán frissítőleg hat a gyenesi bornap rendezvénysorozat. A programok a kitűnő borokról, a fenséges gasztro élményekről szól, emellett népművészek bemutatói is megtekinthetők, valamint a helyszínen kézműves vásáron szerezhetjük be a helyi emlékeket.
bővebben
Street Food Fesztivál
Street Food Fesztivál
Gyömrő, 2023. július 13 - 15.
A gyorsételek imádói és úgy általában véve akik szeretik a hasukat, azok számára kötelező program ez az esemény. Az ízletes ételek egytől-egyig egyedi recept alapján készülnek, melyeket a látogatók sorra végigkóstolhatnak!
bővebben
Badacsonyi Borhetek
Badacsonyi Borhetek
Badacsony, 2023. július 14 - 30.
A borgasztronómiai fesztiválok közül ez az esemény kiemelt helyet képvisel, hiszen a finom borok mellett különleges kulturális programok, esténként színpadi fellépők, koncertek várják az érkezőket. A szakmai műsorok és előadások a szakma képviselőit is hívják.
bővebben
Gönci Barack Ünnep
Gönci Barack Ünnep
Gönc, 2023. július 14 - 15.
Aki lekvárnak vagy akár friss fogyasztásra, esetleg pálinkának keres egy zamatos és lédús barackfajtát, annak nem szükséges tovább kutakodnia, mert ezen a programsorozaton megízlelheti az egyik legjobb fajtát, sőt kedvére vásárolhat is belőle.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Sárospatak, 2023. július 14 - 15.
Akik kedvelik a tokaji borokat, azoknak biztosan a rendezvényen a helyük. A város apraja nagyja készül a neves eseményre, hogy a látogatók semmiben se szenvedjenek hiányt.
bővebben
Cukorfalat Fesztivál
Cukorfalat Fesztivál
Szabadegyháza, 2023. július 14 - 15.
A Fejér megyei Szabadegyházán az idén is cukormázas lesz a hangulat, sőt nem csak a hangulat, hanem a kínálat is kedvezni fog az édesszájúaknak. A következő szabadegyházi eseményre nagy erőbedobással készülnek a szervezők, hiszen minden bizonnyal túlszárnyalja majd az eddigi
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Mosonmagyaróvár, 2023. július 14 - 16.
A Szigetköz ad otthont nyár közepén a guruló büféket felvonultató, fergeteges koncerteket és pörgős programokat is kínáló gasztroshownak. Trendi kaják, fiatalos fogások, frissensültek és street food teszi feledhetetlenné a hétvégét.
bővebben
Bornapok
Bornapok
Hegyeshalom, 2023. július 14 - 16.
Remek hangulatú nyári programot ígér ez a több napos gasztronómiai rendezvény mind a borbarátok, mind a kikapcsolódni vágyók számára. Mesés környezet, finom borok és kiváló programok teszik feledhetetlenné a hétvégét az egész családnak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!