328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Tarhonya Fesztivál
Tarhonya Fesztivál
Szeged, 2023. július 1.
Tápén, a Csongrád megyei Szeged városrészén rendezik meg az eredetileg Perzsiából származó tarhonya ünnepét. A gasztronómiai rendezvénysorozat több, mint tíz éve várja a kedves vendégeket.
bővebben
Halkolbász fesztivál
Halkolbász fesztivál
Nagykörű, 2023. július 1.
Magyarországon jelentősen alacsonyabb a halfogyasztás rátája, mint más országokban. Ez a nagykörűi rendezvény és a támogatói azonban azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy népszerűsítsék a halételeket, a hal fogyasztását hazánkban, hiszen amellett, hogy egy nagyon finom és
bővebben
Egri Bor Ünnep
Egri Bor Ünnep
Eger, 2023. július 6 - 8.
A nyári fesztiválok egyik kedvelt helyszíne, ahol az Érsekkertben kóstolhatjuk meg a legfinomabb borokat és a különleges házias ételeket. A fesztivált számtalan koncert program kíséri és Eger látnivalói is különleges programokat kínálnak.
bővebben
Bajai Halfőző Fesztivál
Bajai Halfőző Fesztivál
Baja, 2023. július 6 - 8.
Sokan tudjuk, hogy Baja a halászlék városa, hiszen páratlan ízvilágával sokak szívét megdobogtatja. A bajai halászlé fesztivál a rekordok könyvében is szerepel. A belvárosban pár napon keresztül több mester által is készülnek a finom hazai halászlék.
bővebben
Stangli Fesztivál
Stangli Fesztivál
Hidegség, 2023. július 6.
Hidegség nevezetű község ad otthont a Stangli fesztnek, ahol a finom ételek mellett a sós stanglié lesz a főszerep. A rendezvény a felnőttek és a gyerekek számára is különféle kulturális programokat kínál.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Eger, 2023. július 6 - 8.
Ez a nagyszabású feszt az Egri Borvidék kiemelt eseménye. A hatalmas rendezvény sokféle programot tartogat a családok számára. A helyszínen megkóstolhatják a legjobb évjáratú borokat és részt vehetnek a kulturális programokon is.
bővebben
Palacsinta fesztivál
Palacsinta fesztivál
Derekegyház, 2023. július 6 - 9.
Újra várják az érdeklődőket a palacsintás napokra, ahol ismét rekord mennyiségű palacsintát sütnek meg. A helyszínre érkezők biztosak lehetnek abban, hogy temérdek palacsintát falhatnak fel a rendezvényen.
bővebben
Villányi Rozé Fesztivál
Villányi Rozé Fesztivál
Villány, 2023. július 7 - 8.
A villányi boroknak határon túlra szóló hírük van. Nem véletlen, hogy eme nedűk köré fesztiválhangulatot kerítenek. Az esemény a különleges színezetű rozé borokat emeli a középpontba. Ezt a karakteres, fiatalos stílust hordozza ez a rendezvény.
bővebben
Pannon Pálinkafesztivál
Pannon Pálinkafesztivál
Csopak, 2023. július 7 - 9.
A különleges házi pálinkák kedvelőinek kedvez ez az esemény, hiszen itt mindenféle fajta pálinkát végre megkóstolhatnak. A hungarikum iránt érdeklődők bátran látogassanak el a csodálatos kisvárosba.
bővebben
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Veszprém, 2023. július 7 - 16.
Ahogy a neve is sejteti, egy különleges boros rendezvényre invitálnak mindenkit. Az eseményről a jazz dallamok sem hiányozhatnak. Évről évre 10 000 feletti létszámra számítanak a szervezők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!