328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Csiripiszli fesztivál
Csiripiszli fesztivál
Öttevény, 2023. június 10.
Ismét megrendezésre kerül Öttevényen a csiripiszli népszerűsítésére létrejött feszt. De mi is a csiripiszli? Ez a szegények eledele volt, mely az egyik legrégebbi magyar édes lepényszerű sütemény, amit napokon át csíráztatott gabonából készítenek.
bővebben
Borsófesztivál
Borsófesztivál
Székesfehérvár, 2023. június 10.
A hatalmas érdeklődésre való tekintettel minden évben megrendezésre kerül ez a gasztroesemény, ahová nagy szeretettel várnak minden kedves főzni vágyót. A program lényege, hogy zöldborsó felhasználásával készítsenek finom ételeket.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Győr, 2023. június 15 - 18.
A fantasztikus gasztronómiai járat az idén is elérkezik a városba, mely igazi kulináris élményeket rejteget a programsorozat győri állomására.
bővebben
Gourmet Fesztivál
Gourmet Fesztivál
Debrecen, 2023. június 16 - 18.
Végre egy jó kis debreceni gasztrofeszt, amelyen minden kolbászból lesz! Érdemes kilátogatni a családdal, ha kedveljük a házi készítésű disznóságokat.
bővebben
Vingardium Borliget Erzsébetligeti Borfesztivál
Vingardium Borliget Erzsébetligeti Borfesztivál
Budapest, 2023. június 16 - 17.
Borkóstolásra invitálják a városlakókat az idén is az Erzsébet ligetiek a fővárosban. Az idei évben is megrendezésre kerül a már híressé vált borokat, valamint kultúrát összehozó, össze társító rendezvénysorozat, mely több napon át tart ezúttal is.
bővebben
Fröccsfesztivál
Fröccsfesztivál
Miskolc, 2023. június 16 - 17.
Miskolcon ismét hódolnak a finom boroknak. Minőségi és kulturális borfogyasztásra hívják fel az érdeklődők figyelmét a következő miskolci gasztro rendezvényen. Számos pincészet hozza el a legjobb borait kóstoltatásra.
bővebben
Budakörnyéki Sörfesztivál
Budakörnyéki Sörfesztivál
Budakeszi, 2023. június 16 - 17.
A Budakörnyéki Sör Ünnepséget újra megtartják a fővárosban. A finom sörökből mindenki kedvére válogathat. A minőségi kézműves sörök piaca egyre inkább növekszik. A magyar és német kézműves sörök kínálatával találkozhat a látogató.
bővebben
1 Csepp Fesztivál
1 Csepp Fesztivál
Hegykő, 2023. június 16 - 18.
Kézműves sörök és pálinkák – ez a legjobb, ami egy gyümölccsel történhet. Ezt vallják a rendezvény szervezői is, akik izgalmas programokkal, és finomabbnál finomabb kézműves sörökkel, valamint párlatokkal várják az érdeklődőket.
bővebben
Kvircedli fesztivál
Kvircedli fesztivál
Pusztavám, 2023. június 16 - 18.
Ez a különleges és igen népszerű sváb sütemény megérdemli, hogy főszereplője legyen egy nívós program sorozatnak. Édes, omlós, lehet mártogatni, de magában is nagyon ízletes. A recept családonként és generációnként eltérhet, de annyi bizonyos, hogy mindenhogyan finom
bővebben
Cseresznyevásár
Cseresznyevásár
Nagykörű, 2023. június 17.
A Tisza-parton megtalálható kellemes kis falu cseresznyetermesztéssel foglalkozik. Az itt termelt cseresznye messze földön híre, így évről évre megrendezik ezt a különleges nagykörűi eseményt.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!