304 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Laskafesztivál
Laskafesztivál
Cegléd, 2023. június 9 - 11.
Már nem először kerül megtartásra ez az esemény. A gasztro rendezvények közül igen nagy volumenűnek számító programsorozatra most is rengeteg látogatót várnak. Kóstolóval összekötött főzőverseny és széles körű borászati bemutató várja a látogatókat, miközben mindenki
bővebben
Rosalia fesztivál
Rosalia fesztivál
Budapest, 2023. június 9 - 11.
A budapesti esemény elsősorban a rosé, gyöngyöző, habzó és pezsgő bor fesztiválja, de a borászok természetesen más bortípusokkal is készülnek. A legnagyobb nyárköszöntő borfesztre közel 30.000 vendéget várnak a szervezők a főváros egyik legszebb részén.
bővebben
Borvidékek Hétvégéje
Borvidékek Hétvégéje
Monor, 2023. június 9 - 10.
Újra közel ezer pince hívja az érkezőket a híres borvidék településére, ahol ezernyi élmény és program vár mindenkire. A rendezvény a monori Pincefalu területén és a városközpontban kerül megtartásra.
bővebben
SAMBUCUS - Bodzafesztivál
SAMBUCUS - Bodzafesztivál
Zsámbék, 2023. június 9 - 10.
A Pest megyei településen az idén is megrendezik a népszerű programsorozatot. A rendezvényen több világ- és népzene előadók kapnak meghívást. Egy elmélet szerint Zsámbék a latin Sambucus (Bodza) szóból származik, melyet a rendezvény neve is visel.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Zalaegerszeg, 2023. június 9 - 11.
Újra elszabadulnak a street food guruló árusai. A magával ragadó hangulattal bíró gasztroshow ezúttal Zalaegerszegen várja az éhes vándorokat, kíváncsi érdeklődőket, a finom falatok, a remek zenék és a látványos sportesemények rajongóit.
bővebben
Rétesfesztivál
Rétesfesztivál
Tápióság, 2023. június 10.
A rétesek újra elérhetők Tápióságon a rétesfeszt ideje alatt. A hagyományos rendezvényre újra mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Egy biztos, ezen a napon rétesben nem lesz hiány.
bővebben
Bogrács Napja - Paprikáskrumpli főzőverseny
Bogrács Napja - Paprikáskrumpli főzőverseny
Gyomaendrőd, 2023. június 10.
Ízletes és nagyon finom házias bográcsételek kaphatók hatalmas mennyiségben a rendezvényen. A többtagú zsűri ebben az évben is értékeli a versenyzők elkészített ételeit.
bővebben
Spárgafesztivál
Spárgafesztivál
Öttömös, 2023. június 10.
A spárga hazájába hívnak mindenkit ezen a kellemes napon, hiszen ez a helyiek egyik legfontosabb mezőgazdasági terméke, melyet nagyon sokan szeretnek országszerte.
bővebben
Nyitott pincék napja
Nyitott pincék napja
Balatongyörök, 2023. június 10.
A finom balatoni borok, az élménydús balatoni hangulat, a vízpart és a baráti beszélgetések mindenkit várnak ezen a különleges napon. A borászok megnyitják pincéiket az érkezők előtt.
bővebben
Vadételfőző Fesztivál
Vadételfőző Fesztivál
Kács, 2023. június 10.
Ízletes vadételekkel várnak minden érdeklődőt a kácsi helyszínre. A vadfőző rendezvény immáron sokadik alkalommal kerül lebonyolításra, amely csodálatos természeti környezetben található.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!