328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Márton napi libás finomságok hete
Márton napi libás finomságok hete
Eger, 2023. november 9 - 13.
Ezen a jeles Márton-napi programsorozaton mindenki aki szeretne jót szórakozni, enni, vagy esetleg inni, annak mindenképpen érdemes ellátogatni erre a nagyszerű rendezvényre, ahol ezt a nevezetes ünnepet kiváló programokkal és sok más érdekes eseménnyel ünnepelhetik meg az ide
bővebben
Indoor Sörfesztivál
Indoor Sörfesztivál
Budapest, 2023. november 10.
A főváros egyik legnagyobb sörprogramja ismét megrendezésre kerül, ahol bárki megkóstolhatja a több, mint 100 féle sörkínálatból a számára legkedvesebbeket. Az esemény napjain 1 vagy 2 dl kóstolót ihatnak a sörkedvelők a felsorakoztatott lehetőségekből.
bővebben
Márton Napi Libalakoma
Márton Napi Libalakoma
Hajdúszoboszló, 2023. november 10 - 12.
Újborral, valamint liba lakomával várja látogatóit ez a nagyszerű rendezvény, amely mindenkinek lehetőséget nyújt a finomságok kóstolására is. Ugyanakkor felvonultatják a legjobb magyar pincészetek új borait is, hogy mindenki megkóstolhassa ezeket a nagyszerű italokat.
bővebben
Bakony Expo
Bakony Expo
Veszprém, 2023. november 10 - 12.
A Bakony-Expo a régió egyik legnagyobb rendezvénye, ahol helyet kap a gasztronómia, valamint egy vásár is, mely felsorakoztatja a kézműves termékeket, illetve az iparművészeti bemutatókat is.
bővebben
Márton napi libanapok
Márton napi libanapok
Debrecen, 2023. november 10 - 12.
Ez a rendezvény fantasztikus lehetőséget nyújt arra, hogy aki szórakozni vágyik az mindenképpen jól érezze magát. Ahogy a hagyomány tartja, az ínycsiklandozó ételek mellett a finom újbor is szerepet kap. Szóval ez egy velejéig igazi gasztro kikapcsolódás.
bővebben
Böllérfesztivál
Böllérfesztivál
Balástya, 2023. november 10 - 11.
Évről évre összecsapnak a legjobb böllércsapatok, hogy összemérjék tudásukat, szakmai felkészültségüket. A húsfeldolgozás, kolbásztöltés mesterei ízletes étkeket varázsolnak az asztalra a zsűri és az érdeklődők legnagyobb örömére.
bővebben
Márton napi libaünnep
Márton napi libaünnep
Paks, 2023. november 11.
A mártonnapi liba ünnepén mindenki torkoskodhat kedvére a libából készült finomságokból, valamint megkóstolhatja a minőségi újborokból készült forralt borokat, amelyek igen színvonalas gasztronómiai élményben részesítik az enni, inni vágyókat.
bővebben
Márton napi libator és újbor ünnep
Márton napi libator és újbor ünnep
Domonyvölgy, 2023. november 11 - 12.
Az esemény Domonyvölgyben ismét a torkoskodás és az újborok kóstolásának az ideje. A libából készült ételkülönlegességek mellett, a tradicionális magyar konyha ízei is felsorakoznak ezen a nagyszerű rendezvényen.
bővebben
Szent Márton Újborfesztivál és Libator
Szent Márton Újborfesztivál és Libator
Szentendre, 2023. november 11 - 12.
Ez egy igazán különleges ünnepség, amelyen felsorakoznak a legjobb kézműves újborokat bemutató pincészetek. A finom libasültek nem maradhatnak el, így választékos liba étel specialitásokkal is várják az enni, inni vágyókat.
bővebben
Reflektor Fesztivál
Reflektor Fesztivál
Budapest, 2023. november 16 - 17.
Új, különleges esemény várja a zenerajongókat nyáron, egy cseppet sem hétköznapi helyszínen. Nemzetközi fellépők, változatos zenei stílusok és frissebbnél frissebb zenék mutatkoznak be a több napos koncertsorozat során.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!