328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Csabai kolbászfesztivál
Csabai kolbászfesztivál
Békéscsaba, 2023. október 19 - 22.
Békéscsabán ismét minden a kolbászról fog szólni. A méltán híres békéscsabai kolbásznak nem igen akad párja. A több, mint két évtizedes rendezvénysorozaton ezt rendre be is bizonyítják a résztvevők, a hozzáértők és a laikusok.
bővebben
Csokoládé fesztivál
Csokoládé fesztivál
Szolnok, 2023. október 21 - 22.
Aki szereti az édességeket, annak ez a szolnoki rendezvény igazán kellemes élményt nyújt a csokoládés különlegességeket felvonultatva. Hazai kézműves csokoládék, valamint a nemzetközi díjnyertes termékeket bemutatva mindenki megismerheti ezeket az igazi finomságokat.
bővebben
Birsünnep
Birsünnep
Noszvaj, 2023. október 21.
A Heves megyei községet jól ismerik már a birsalma fesztivál rajongói, hiszen évről évre egyre nagyobb híre van már a rendezvénynek, melyet Noszvajon minden évben megrendeznek. Igazi kulináris élményekben lehet része, aki kilátogat és megkóstolja a birs különlegességeket.
bővebben
Süllőfesztivál
Süllőfesztivál
Szigliget, 2023. október 21 - 22.
A Veszprém megyeiek jól ismerik már a több, mint tíz éve minden évben megrendezésre kerülő ünnepséget, melyet a hal kedvelők is évről-évre meglátogatnak. A Szigligeti Turisztikai Egyesület szervezésében mindenkit sok szeretettel várnak az idei évben is.
bővebben
Tárcsás Ételek Fesztiválja
Tárcsás Ételek Fesztiválja
Bogács, 2023. október 21.
Bogács települése Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, mely már jól ismert a különféle eseményeiről. Gasztro ünnepség is akad, melyre gőzerővel zajlanak az előkészületek.
bővebben
Murci fesztivál
Murci fesztivál
Balatonlelle, 2023. október 21.
A murci ünnepét a Somogy megyei Balatonlellén is megtartják a helyiek. Az eseményre mindenkit sok szeretettel várnak, különösen azokak, akik szeretik a finom ízeket és a kikapcsolódást nyújtó programokat. A rendezvény egy igazán sokoldalú lehetőség, melyet érdemes kihasználni
bővebben
Disznótoros fesztivál
Disznótoros fesztivál
Palotabozsok, 2023. október 28.
A Baranya megyei Palotabozsokon kezdetét veszi a szezonális gasztronómiai programsorozat. A hangulatos hagyományokon alapuló disznótoros ünnepre várják a látogatókat a szervezők. Minden korosztály talál kedvére való programokat a jeles eseményen.
bővebben
Vingardium in the city fesztivál
Vingardium in the city fesztivál
Budapest, 2023. október 28.
A megszokott minőség új köntösben. Ezt ötvözi a fővárosban megrendezésre kerülő gasztronómiai esemény. Bár a főszerep a boroké, természetesen más finomságokkal is készülnek a látogatók számára.
bővebben
Kolbászsütő fesztivál
Kolbászsütő fesztivál
Alsóörs, 2023. október 28.
„A testnek étel és ital kell, hogy túlélje a mát…” S ezen a hangulatos összejövetelen nem lesz hiány egyikből sem. A kolbászok sercegve pirulnak a rostlapokon, miközben mellettük a tányéron már felszelve várják a kóstolót a karéj kenyerek és a dijoni mustár.
bővebben
Szalonna fesztivál
Szalonna fesztivál
Orfű, 2023. november 4.
A sertéshús kedvelők számára ez a program egy igazán kiváló lehetőség arra, hogy megízlelhessék ezeket a finom ételeket, amelyet egy félbevágott disznóból dolgoznak fel. Az eseményen résztvevő csapatokat szakmai zsűri értékeli és díjazza.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!