328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Édes Napok
Édes Napok
Győr, 2023. június 2 - 4.
Idén is megrendezésre kerül a győri édesség napok, amelyre nem csak az édesszájúakat hívják. Ismét a megszokott helyszínen várják a szervezők a látogatókat a csokifesztivál alkalmából. Az összes korosztálynak ajánlott ez a kellemes családi program.
bővebben
Csuszafesztivál
Csuszafesztivál
Csurgó, 2023. június 2 - 3.
A város egy hamisítatlan eseményre várja a látogatókat. A csurgói rendezvény sorozaton leginkább a gasztro különlegességek iránt érdeklődők érezhetik jól magukat.
bővebben
Kemencés Gasztronómiai és Kulturális fesztivál
Kemencés Gasztronómiai és Kulturális fesztivál
Szihalom, 2023. június 2 - 4.
A Heves megyei településen rendezik meg a következő nagy népszerűségnek örvendő rendezvénysorozatot. A programokban bővelkedő rendezvény a sokszínűsége miatt a környékbeli települések lakói számára is közkedvelt.
bővebben
Cseh sörfesztivál
Cseh sörfesztivál
Budapest, 2023. június 2 - 11.
Az idei év sem múlhat el a Cseh sör ünnepe nélkül a fővárosban. Sokadik alkalommal tartják meg ezt a budapesti eseményt. A programsorozat mindenki számára betekintést enged a finom cseh sörök világába. A finomabbnál finomabb sörökből válogathat minden résztvevő vendég.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Komárom, 2023. június 2 - 4.
Már hazánkban is jó ideje teret hódított magának a street food, mely lényege a kézben elférő ételek menet közbeni fogyasztása. A food truck, azaz a meleg ételkülönlegességeket árusító mozgó büfé, pedig az a hely, ahonnan beszerezhetőek ezek a finomságok.
bővebben
Cseresznye fesztivál
Cseresznye fesztivál
Szomolya, 2023. június 3 - 4.
Az immáron sokadik alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválon most is mi másé lenne a főszerep, mint a szomolyai cseresznyéé. Ez a híres fajta rövid szárú és mézédes is egyben. Bármely látogató megkóstolhatja az ebből készült ellenállhatatlan pitét.
bővebben
Trófea Vadgasztronómiai fesztivál
Trófea Vadgasztronómiai fesztivál
Tamási, 2023. június 3.
A Miklósvári parkerdőben gasztro és kulturális programokra számíthatnak az érkező látogatók. A különleges szórakoztató és szakmai programok teljes kikapcsolódást ígérnek.
bővebben
Gyevi Halfesztivál
Gyevi Halfesztivál
Algyő, 2023. június 3.
Horgászbotra most nem lesz szükség, de minden halfőzésről tanult információt érdemes elővennie a kedves résztvevőknek. A szervezők ugyanis főzőversenyt hirdetnek, melynek eredményét még a nap során kihirdetik. A repertoárban természetesen csak halételek szerepelhetnek.
bővebben
Vadkolbász és Borfesztivál
Vadkolbász és Borfesztivál
Nemesnádudvar, 2023. június 3.
A gasztronómia nagyágyúi jelennek meg ezen a különleges eseményen, s a felvonultatott portékák, a levegőben szállongó illatok garantáltan elkápráztatják az érdeklődőket.
bővebben
Pátyi Pincenapok
Pátyi Pincenapok
Páty, 2023. június 9 - 11.
Nyaranta mindenkit várnak a szervezők a pincenapokra. A nagyréten megrendezendő eseményre érdemes kilátogatni, hiszen kirakodóvásárral, élményprogramokkal, kiállításokkal és koncertekkel tarkított programok lesznek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!