328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Füredi Szüret
Füredi Szüret
Balatonfüred, 2023. október 13 - 15.
Szüreti fesztivál és szüreti felvonulás Balatonfüreden. A borkedvelők és borkészítők egyik kedvenc időszaka a szüret, a szőlő betakarítása, feldolgozása. A hosszan dédelgetett tőkék ajándéka a szőlő, melyből a végső stádiumában bor készül.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Velem, 2023. október 13 - 15.
A Vas megyei rendezvényen az idén is minden a gesztenyéről fog szólni. A szelídgesztenyét kedvelők már jól ismerik a gesztenyefesztivál rendezvénysorozatot. Az idén ismételten megrendezésre kerül majd ez a gasztronómiai programsorozat. Mindenkit várnak az eseményre.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Hatvan, 2023. október 13 - 14.
Hatvanban ismét megkezdődik a sörkedvelők nagy örömére a következő sörök ünnepe, melyre sok szeretettel várják a kedves érdeklődőket. Egész napos programok, ahol mindenkinek lehetősége lesz kikapcsolódni a több napos esemény ideje alatt.
bővebben
Kürtőskalács fesztivál
Kürtőskalács fesztivál
Budapest, 2023. október 13 - 15.
Aki a kürtőskalácsot szereti az rossz ember nem lehet, valahogy így van ez, ahogy a virágokkal is. A legújabb hungarikumnak számító kürtőskalács népszerűsítése céljából elrajtoló gasztro-kulturális programsorozat minden érdeklődőt sok szeretettel vár.
bővebben
Rizling Vakáció
Rizling Vakáció
Badacsony, 2023. október 13 - 15.
Ismét útjára indul a badacsonyi bortúra, mely lehetőséget biztosít az üdítő olaszrizling megismerésére, felfedezésére. A borospincék mindenki előtt nyitva állnak, ahol a hamisítatlan rizling ízek várják a borfogyasztók táborait.
bővebben
Palacsinta fesztivál
Palacsinta fesztivál
Budapest, 2023. október 14.
A fővárost újra ellepik a palacsintások. A fővárosi palacsintafesztivál az összes édesség imádónak az egyik kedvenc program lehetősége, hiszen ez egy könnyen elkészíthető finomság a hétköznapokra is.
bővebben
Nagy befőzés
Nagy befőzés
Nagykörű, 2023. október 14.
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Nagykörűt körbelengik a finom illatok. Az őszi befőzés, a télre való készülődés elengedhetetlen része a vidéken élőknek. A programsorozat évről évre a szó szoros értelmében nagy befőzésre hangolódik.
bővebben
Gesztenye Fesztivál
Gesztenye Fesztivál
Keszthely, 2023. október 14 - 15.
Ősz egyik legkedveltebb terméke a gesztenye, mely számtalan vitamint tartalmaz, s jellegzetes ízével minden rajongója várja az októbert ez által. Keszthelyen egy igazi gesztenyés programsorozatot hoztak létre a helyiek, melynek főszereplője lett e nemes eledel.
bővebben
Nagybereki töpörtyű fesztivál
Nagybereki töpörtyű fesztivál
Balatonfenyves, 2023. október 14.
A balatonparti települést töpörtyűk illata lengi körül, hiszen az ősz egyik legkiemeltebb gasztronómiai rendezvényét tartják meg. A kulturális és szórakoztató programsorozat minden évben feleleveníti a hagyományokat.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Börcs, 2023. október 14.
A Győr-Moson-Sopron megyei Börcsön a hagyományokat követve rendezik meg a már jól ismert tökfesztet. A sokszínű és változatos programokat kínáló eseményre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak. A börcsi rendezvényt néptáncosok táncaikkal nyitják meg.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!