328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Murcifesztivál
Murcifesztivál
Balatonfüred, 2023. szeptember 30.
A Veszprém megyei városban rendezik a sokszínű szüreti mulatságot, mely évek óta kiemelkedő rendezvény a környéken élők számára. Nemcsak a helyiek, de a környező települések lakói is szívesen látogatnak ki erre a nagyszabású gasztro eseményre.
bővebben
Tiszai Hal Napja
Tiszai Hal Napja
Szolnok, 2023. szeptember 30 - október 1.
Az esemény hívja és várja a halkedvelőket, de nem csak őket, hanem mindenkit, aki egyben kikapcsolódásra is vágyik. A gasztrokulturális rendezvény igencsak bővelkedik programokban. A Tiszai halat népszerűsítő fesztiválnak számos célkitűzése van, többek között a halfogyasztás
bővebben
Bélesfesztivál
Bélesfesztivál
Cigánd, 2023. szeptember 30.
Bizony ez az év sem múlik el béles nélkül! A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település szervezése alatt újra szélesre tárul a Bodrogközi Múzeumporta fakapuja, hogy minél több érdeklődőt tudjon befogadni a jeles eseményre.
bővebben
Villányi Vörösbor Fesztivál
Villányi Vörösbor Fesztivál
Villány, 2023. október 6 - 8.
A borokról híres városban idén is megrendezik ezt a fergeteges eseményt, amely egyben a régió legnagyobb szüreti rendezvényének számít. Az egész hétvégén tartó villányi bornapok eseményen minden lesz, ami a kulturált kikapcsolódáshoz szükséges.
bővebben
Balatoni Halfesztivál
Balatoni Halfesztivál
Siófok, 2023. október 6 - 8.
Siófokon sok halrajongó örömére ismét megrendezik a siófoki Hal Ünnepet, amely egy sokoldalú gasztro rendezvény. Ezek a napok a halakról szólnak, mindez többféle fajtából, emiatt különböző ételeket kóstolhatnak a kedves vendégek.
bővebben
Oktoberfest
Oktoberfest
Budapest, 2023. október 6 - 8.
A fővárosi eseményre minden sörkedvelőt sok szeretettel várnak a szervezők. Az alkalom kihagyhatatlan lehetőségeket rejteget, jobbnál jobb söröket kóstolhatnak a Kincsem Parkba kilátogató vendégek. Természetesen az ételek sem hiányozhatnak az Oktoberfestről.
bővebben
Burgonya Fesztivál és Burgonya Napok
Burgonya Fesztivál és Burgonya Napok
Kiskunhalas, 2023. október 6 - 7.
Alig akad olyan ember, aki ne szeretné a burgonyát, a burgonyás ételeket. A kiskunhalasi rendezvény az idén is megtartja a burgonya napokat és ünnepélyt, melyről nem hiányozhatnak a burgonyát kedvelők táborai. A gasztronómiai esemény számos programmal várja a látogatókat.
bővebben
Tortafesztivál
Tortafesztivál
Palotás, 2023. október 7.
Az összes édesszájú érdeklődőt várják a palotási eseményre, hiszen itt torták és sütemények kavalkádja várható. A családias légkörű rendezvényen cukrászati bemutatók és kóstolók is lesznek.
bővebben
Pityóka Party
Pityóka Party
Bakonybél, 2023. október 7.
A Veszprém megyei rendezvényen a pityóka rajongóknak kötelező a megjelenés. Itt aztán mindenki kóstolhat jobbnál jobb pityókát és pityókás ételek bőséges kínálatával találkozhat. Több éve már, hogy a település évről évre szentel egy napot ennek a zöldségfélének.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Ágfalva, 2023. október 7 - 8.
A Győr–Moson–Sopron megyei Ágfalván a gesztenye ünnepét idén is megtartják, hiszen minden alkalommal nagy érdeklődés övezi a rendezvényt. A Vadon Lovas Club idén is várja a vendégeket a gesztenyéről szóló idei évi rendezvénysorozatán.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!