328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Édes Napok
Édes Napok
Budapest, 2023. szeptember 22 - 24.
Ismét kezdetét veszi a budapesti csokoládé fesztivál elnevezésű rendezvény, mely sokadik alkalommal kápráztatja el a fővárosiakat. Finomabbnál finomabb csokoládék, édességek várják a vendégeket az ünnepségre. Ez a nap tényleg ünnepnek számít az édességrajongók számára.
bővebben
Aszú fesztivál
Aszú fesztivál
Erdőbénye, 2023. szeptember 22 - 23.
A gasztro és kulturális rendezvénysorozat napokon át várja a feltöltődni vágyókat. Az Erdőbényei Önkormányzat mindenkit sok szeretettel vár az aszú ünnepére.
bővebben
Pesthidegkúti Sörfesztivál
Pesthidegkúti Sörfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 22 - 23.
A Pesthidegkúti Sör Ünnepet már sokan jól ismerik. A szeptemberben megrendezésre kerülő esemény több napon keresztül várja a sörök szerelmeseit. A gasztronómiai program minden évben újabb meglepetésekkel vár mindenkit.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Visegrád, 2023. szeptember 22 - 24.
Középkori élmény a XXI. század modern világában. Mi másról is lehetne szó, ha nem Magyarország egyik legkisebb - ám történelmi jelentőségét tekintve a legnagyobb - városáról, Visegrádról, mely otthont ad a sörkedvelők legnagyobb eseményének.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Paks, 2023. szeptember 22 - 24.
A mozgó éttermek sora nem áll meg, tovább járja az országot a legkülönlegesebb food truck bódék társulata, hogy valami újat, finomat és különlegeset szállítsanak Magyarország különböző városaiba.
bővebben
Burgonyafesztivál
Burgonyafesztivál
Gyenesdiás, 2023. szeptember 23.
A kolompér, kompér, krompér, kolompír, grulya, svábtök, földialma, pityóka, krumpedli, krumpli azaz a burgonya ünnepét ülik meg Gyenesdiáson a Zala megyei nagy községben. Itt minden a burgonyáról fog szólni az idei programsorozaton is.
bővebben
Gőzgombóc Fesztivál
Gőzgombóc Fesztivál
Geresdlak, 2023. szeptember 23.
A Baranya megyei település a gőzgombócairól méltán neves, így nem is csoda, hogy évről évre egyre többen látogatják a geresdlaki szórakoztató programokat felvonultató ünnepséget. Egész napos rendezvény a gasztronómia és a kikapcsolódás jegyében.
bővebben
Vecsési Káposzta fesztivál
Vecsési Káposzta fesztivál
Vecsés, 2023. szeptember 23 - 24.
Vecsésről mindenkinek a káposzta jut automatikusan az eszébe. A vecsésiek a hagyománnyá váló rendezvényüket a káposzta főszereplésével újra megtartják, melyre mindenkit sok szeretettel várnak. Ezek a napok csak a káposztáról szólnak.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Székesfehérvár, 2023. szeptember 23.
Nincs olyan magyar ember, aki ne evett volna lecsót, azt az igazi hagyományos parasztételt, mely a nyár egyik nagy slágere, friss alapanyagokból, némi kolbásszal, tojással vagy bármilyen variációval kiegészülve laktató egytálétel. Főzhető akár szabad tűzön is, így
bővebben
Hadházi Káposztás Napok
Hadházi Káposztás Napok
Hajdúhadház, 2023. szeptember 23 - 24.
A hadházi lapos fejű káposzta ország szerte népszerű és kedvelt fajta. Úgy tartják, hogy ebből a legjobb készíteni a töltött káposztát. Kevésbé szakad töltéskor és az íze is rendkívül zamatos. A hajdúságiak nemhiába tűzték ki célul, hogy ismertté tegyék a hazai
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!