328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Őrségi Tökfesztivál
Őrségi Tökfesztivál
Őriszentpéter, 2023. szeptember 16 - 17.
A tök ünnepét az idén is megrendezik a Vas megyei városban Őriszentpéteren, valamint Nagyrákos, Szalafő, Magyarszombatfa is tartogat programlehetőségeket az Őrségi Tökről elnevezett programsorozaton, melyet több, mint tíz éve mindig megrendeznek a települések.
bővebben
Kenyérfesztivál
Kenyérfesztivál
Győr, 2023. szeptember 16.
A megyeszékhely ad otthont már 15 éve a kenyér ünnepének, ahol lehetőség adatik a szakma legjobbjainak a bemutatkozásra, a közönség megnyerésére. Több kategóriában mérkőznek meg egymással a pékek, melyeket a szakma neves zsűrije értékel. Idén is a közönség dönti el, hogy
bővebben
Töltött káposzta fesztivál
Töltött káposzta fesztivál
Mezőberény, 2023. szeptember 16.
A Dél–Alföldi városban ismét megrendezik a gasztro program sorozatot. Nincs olyan magyar ember, aki ne ismerné és szeretné a töltött káposztát, ha mást nem akkor ünnepi alkalmakkor a magyar konyhákban előfordul, hogy elkészítik a háziak.
bővebben
Lecsófesztivál és Főzőverseny
Lecsófesztivál és Főzőverseny
Piliscsaba, 2023. szeptember 16.
A lecsót kedvelő közönség már jól ismeri a piliscsabai eseményt, melyet évről évre megrendeznek a helyiek és a szervezők. Ez egy kihagyhatatlan lehetőségek jobbnál jobb lecsók kóstolására. A főzni vágyóknak is remek lehetőség, hogy bemutassák tehetségüket.
bővebben
Kivilágos Kivirradtig Fesztivál
Kivilágos Kivirradtig Fesztivál
Kisújszállás, 2023. szeptember 16.
Ismét megrendezik a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kisújszálláson a leggasztrománabb rendezvényt, melyet több éve már minden ősszel megrendeznek. A gasztro program sorozat évek óta hívogatja színes programok kínálatával a környékbelieket és a turistákat.
bővebben
Tirpák Fesztivál
Tirpák Fesztivál
Nyíregyháza, 2023. szeptember 16 - 17.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ismét megrendezik a Tirpák elnevezésű eseményt, mely egyik jellegzetes ünnepe. A két napos rendezvényt évről évre többen látogatják, számos különleges élménnyel és gasztronómiai értékekkel teletűzdelt ünnepnek néznek elébe a helyiek
bővebben
Almafesztivál
Almafesztivál
Jánosháza, 2023. szeptember 16.
A Vas megyei Jánosházán ismét gasztro és kulturális programok megrendezésén munkálkodnak az esemény szervezői. Az egészségre számtalan jó hatással bíró almának a helyiek nem véletlen szenteltek egy ünnepséget. A programsorozat számtalan szórakozási lehetőséggel várja a
bővebben
Bulyáki cseresznyepálinka fesztivál
Bulyáki cseresznyepálinka fesztivál
Nagykörű, 2023. szeptember 17.
Igazi gasztro ünnepre készülnek a helyiek Nagykörűn. A sokszínű és változatos programokat kínáló eseménysorozat megnyitja kapuit a látogatók számára. A Tisza parti rendezvény szervezői bárkit szívesen látnak, ugyanis számos programból válogathatnak a kiérkezők.
bővebben
Corvin Sörfesztivál
Corvin Sörfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 20 - 24.
Fővárosunkat ismét ellepik a sörtermelő vállalkozások ezen sörnapok alkalmával. A finom és minőségi kézműves sörök kedvelői számára ideális eseménynek ígérkezik a következő Corvin sétányon megrendezésre kerülő budapesti Szezonnyitó Sör Ünnep. A különlegességet
bővebben
Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál
Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál
Vác, 2023. szeptember 22 - 24.
Idén újra vár mindenkit a váci sörfeszt eseménye. A rendezvény megnyitó után azonnal bemutatkoznak a sörfőzdék és természetesen a söröket meg is lehet a helyszínen kóstolni. A több napos program sorozaton élő koncertek és showműsorok szórakoztatják a fesztiválozókat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!