328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Tök-Jó Dinnyefesztivál
Tök-Jó Dinnyefesztivál
Nyírábrány, 2023. szeptember 9.
A Hajdú-Bihar-megyei nagyközségben, Nyírbárányban nem maradhat el a közkedvelt esemény. Enni mindenki szeret és itt bizony ételből nem lesz hiány! Több kategóriában is főzőversenyt hirdetnek, melyre nagy szeretettel várják a lelkes jelentkezőket.
bővebben
A régi Magyarország ízei
A régi Magyarország ízei
Nyíregyháza, 2023. szeptember 10.
Az ősz egyik legkedveltebb gasztronómiai eseménye Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Sóstói Múzeumfaluban megrendezésre kerül megtartásra. A nyíregyházi feszt egy kulináris élményeket nyújtó rendezvény.
bővebben
Bortér
Bortér
Szeged, 2023. szeptember 13 - 17.
Szegedet ismét a borok és azok szerelmesei lepik el az őszi rendezvény alkalmából. A hagyománynak számító megrendezésre kerülő bormustrát ismét megtartják a szegedi Dóm téren, melyre várják az érdeklődőket nagy számban.
bővebben
Szekszárdi Szüreti Napok
Szekszárdi Szüreti Napok
Szekszárd, 2023. szeptember 14 - 17.
Szekszárdon minden a szőlőről és a borról szól az idei rendezvénysorozaton is. A már hagyományossá vált megrendezésre kerülő eseményen a szüreti napok igazi különleges események sokaságával várja a kilátogató közönséget, többek között szüreti felvonulással
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Gyömrő, 2023. szeptember 15 - 17.
Ki ne szeretné a lecsót? Nos, így vannak ezzel a gyömrőiek is, hiszen kiemelkedő eseményük témája immár sokadik éve a lecsó. Ez egy igazi hungarikum, mely a magyar konyha egyik legismertebb étele. Eköré építették fel ezt a programsorozatot a helyiek, melyre mindenkit várnak.
bővebben
Zamat Fesztivál
Zamat Fesztivál
Debrecen, 2023. szeptember 15 - 17.
Újra lesz zamatos és ízletes finomságokat kínáló debreceni programsorozat, mely évről évre egy igazán hangulatos esemény. A gasztro rendezvénysorozat ismét bővelkedik majd sok finomsággal.
bővebben
Sütőtök Fesztivál
Sütőtök Fesztivál
Nagydobos, 2023. szeptember 15 - 17.
Közel 20 éve, hogy hagyománya van a település gasztro és kulturális fesztiváljának. A programsorozat főszereplője idén is az országosan, valamint nemzetközileg elismert nagydobosi sütőtök. Mindenkit sok szeretettel várnak a Szabolcs megyei településre.
bővebben
Szoboszlói Gasztronómiai Napok
Szoboszlói Gasztronómiai Napok
Hajdúszoboszló, 2023. szeptember 15 - 17.
A hajdúszoboszlói rendezvényen bármi megtalálható, mi szem-szájnak ingere. Az esemény célkitűzése, hogy a látogatókat megismertesse a régi hajdúsági ételekkel, valamint a helyi gasztronómiával. Bár fókuszban a fenséges ételek állnak, számos izgalmas program is várja a
bővebben
Halnapok
Halnapok
Győr, 2023. szeptember 15 - 17.
Győrben a Radó sétány telve lesz halételekkel. Minden városban vannak halételeket kínáló éttermek, s ez alól ez a megyeszékhely sem kivétel. Több helyen is kóstolhatunk finom halászlevet, paprikást, esetleg sült halat, de az biztos, hogy a különböző tájegységre jellemző
bővebben
Görhönyfesztivál
Görhönyfesztivál
Kistarcsa, 2023. szeptember 16.
2004-ben sütöttek először versenyszerűen görhönyt Kistarcsán. A Kistarcsai Kulturális Egyesület tagjai ezt az egyszerű, de igen sokféle néven ismert, s számtalan módon elkészíthető krumplilepényt találták a városra legjellemzőbb gasztro különlegességnek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!