328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Birka és Slambucfőző Örömnap
Birka és Slambucfőző Örömnap
Hajdúszoboszló, 2023. szeptember 9.
A hajdúságiak nem bízzák a véletlenre, már jó ideje tudják, mi kell ahhoz, hogy mindenki kedvét lelje egy egész napos program sorozatban és részeseként eltöltsön egy szép napot. A gasztronómiai és kulturális rendezvény már több, mint tizenöt éves múltra nyúlik vissza.
bővebben
Haluska fesztivál
Haluska fesztivál
Vanyarc, 2023. szeptember 9.
A Nógrád megyei település az idén is megrendezi a haluska ünnepét. Ha valaki nem ismerné a haluskát, akkor a sztrapacska néven is elhíresült ételről biztos hallott már mindenki. A szeptemberi program sorozat egy gasztro és kulturális rendezvény.
bővebben
Ajvárfesztivál
Ajvárfesztivál
Deszk, 2023. szeptember 9.
A Csongrád megyei község Szegedtől délkeletre 3 kilométerre található, ahol évről évre megrendezik az ajvár ünnepét. A szerbek paprikakrémjét mindenki ismeri. A deszki eseményre az ínyenc ajvárkedvelőket sok szeretettel várják.
bővebben
Szilvanap
Szilvanap
Szilvásvárad, 2023. szeptember 9.
A szilvásváradi Szalajka-völgyről mindenki hallott már valamilyen formában. Legalábbis a szilvát szeretők biztosan, hiszen a Heves megyei városban évről évre megtartják az őszi rendezvénysorozatot, mely lehetőséget biztosít a látogatóknak, hogy finom szilvát, szilvás ételeket
bővebben
Vásárhelyi Ízök Fesztivál
Vásárhelyi Ízök Fesztivál
Hódmezővásárhely, 2023. szeptember 9.
Ősszel elmaradhatatlan az évek óta megrendezésre kerülő Csongrád megyei hagyományőrző program sorozat. A szabadtéri rendezvény igen sokszínűnek ígérkezik, mely minden korosztályt kivonz a helyszínre.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Nagykálló, 2023. szeptember 9.
Az egyik legízletesebb gasztro élmény-eseménynek tartják a nagykállói lecsófesztet. Kihagyhatatlan főzőversennyel, koncertekkel dúsított, valódi magyar ízeket felvonultató program hívja az érdeklődőket.
bővebben
Göcseji szilvafesztivál
Göcseji szilvafesztivál
Szilvágy, 2023. szeptember 9.
Az őszelő egyik legkedveltebb gyümölcse, a szilva a sztárja ennek a gasztronómiai és egyben népi kulturális rendezvénynek, melynek egy tündéri kis zalai település ad otthont. Szilvás ételek és szilvapálinka várja a látogatókat.
bővebben
Káposztafesztivál
Káposztafesztivál
Sajóvelezd, 2023. szeptember 9.
A káposzta ünnepét ülik ezen a napon sajóvelezdi lakosok. A borsodi kis falu családias hangulatú rendezvényén zenés felvonulás, termésáldás, ízletes káposztás ételek és savanyúságok mellett gyermekműsor és zenés program várja az érdeklődőket.
bővebben
Grill & BBQ Smoker Fesztivál
Grill & BBQ Smoker Fesztivál
Dévaványa, 2023. szeptember 9.
Nem múlhat el az ősz enélkül a hagyományos, ízekben gazdag gasztronómiai esemény nélkül. A főzőversenyen grill, bogrács, tárcsa és smoker segítségével készülnek ínycsiklandozó falatok. A rendezvényre látogatókat érdekes program kínálat várja.
bővebben
Taréj fesztivál
Taréj fesztivál
Jászszentandrás, 2023. szeptember 9.
Már szinte kakaskukorékolástól kezdve várnak mindenkit a helyiek a gasztronómiai rendezvényükre. A jászszentandrási esemény sokféle látnivalót, kakaspörköltet és pálinkamustrát is tartogat. Versenyre kelnek a környék kakasai a legszebb kakas címért.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!