328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Gulyásfesztivál
Gulyásfesztivál
Szolnok, 2023. szeptember 8 - 9.
Tiszaligeten az idén ősszel ismét megrendezik a nagy tömegeket vonzó szolnoki gulyás főző ünnepet, ahol számtalan programkínálattal várják a kiérkező gulyásra éhes vendégsereget. Több napon át tartó színvonalas rendezvénysorozat.
bővebben
Hagymafesztivál
Hagymafesztivál
Makó, 2023. szeptember 8 - 10.
Több, mint húsz éve már évről évre szeptemberében rendezik meg ezt a sokat megélt programsorozatot, melynek középpontjában természetesen a hagyma áll. A több napos rendezvény gasztro és kulturális kategóriájú, méretét tekintve pedig nagyszabású eseménynek számít a
bővebben
Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál
Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál
Nagykanizsa, 2023. szeptember 8 - 9.
Mindannyian hallottuk már a kis versikét, amiben arról a bizonyos dödölléről is szó esik. Nagykanizsán viszont több ezerszer is kimondják tán, azokon a bizonyos napokon, melyet évről évre nagy előkészület előz meg. A kanizsaiak szeretik a dödöllét, sőt öregbítik is jó
bővebben
Szarvasi Szilvanapok
Szarvasi Szilvanapok
Szarvas, 2023. szeptember 8 - 10.
Húsz évnél is többször rendezték már meg a szarvasi szilvanapokat, az idén ismét minden a szilváról fog szólni azokon a bizonyos napokon. Itt szinte mindent megtalálható, aminek valaha is köze volt a szilvához. Az időpont a legideálisabb a rendezvény megrendezésének
bővebben
Kalocsai Paprika Fesztivál
Kalocsai Paprika Fesztivál
Kalocsa, 2023. szeptember 8 - 10.
Kalocsáról szinte mindenkinek a paprika jut elsőnek az eszébe, nem is csoda, hiszen a Bács-Kiskun megyei városban kimagasló minőségben teremnek a paprikák, melyeket méltóképpen hungarikumnak is nevezhetünk. Magyar ételek, magyaros ízek elképzelhetetlenek lennének enélkül.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Erdőkertes, 2023. szeptember 8 - 9.
Napokon át tart a Sörök ünnepe a Pest megyei településen. Minden sörkedvelőt sok szeretettel várnak a szervezők. Sokoldalú gasztro programsorozat várja a kedves látogatókat, érdeklődőket.
bővebben
Almafesztivál
Almafesztivál
Csenger, 2023. szeptember 8 - 9.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengeren az idén is kezdetét veszi a gasztro eseménysorozat következő rendezvénye. A méltán népszerű település évek óta megrendezi a vidék egyik legjellegzetesebb terméke kapcsán az almafesztet. A szabolcsi alma okot ad a helyieknek és a
bővebben
Újpesti Borfesztivál
Újpesti Borfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 8 - 10.
A minőségi borok szerelmesei egy újabb nagyszerű rendezvényen vehetnek részt, ahol a főszerep a minőségi szőlőből készült nedűé. Természetesen az ország legjobb pincészetei és borászatai képviseltetik magukat az eseményen!
bővebben
Újpesti Borvíkend
Újpesti Borvíkend
Budapest, 2023. szeptember 8 - 10.
Idén ismét Újpestre érkezik a borvilág, több napon át várják a szervezők a finom borok, remek falatok, jó dalok kedvelőit. A laza, családias, fiatalos, izgalmas program lehetőségnek a főváros IV. kerülete, Szent István tere ad otthont.
bővebben
Krumplifesztivál
Krumplifesztivál
Putnok, 2023. szeptember 8.
Fantasztikus hangulat, szüreti felvonulás és finomabbnál finomabb krumplis ételek fogadják a településre érkezőket ezen a hétvégén. A többnapos rendezvény műsora változatos zenéket, finom falatokat és remek családi kikapcsolódást kínál.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!