328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Vulkanikus Borok fesztiválja
Vulkanikus Borok fesztiválja
Gyöngyöspata, 2023. augusztus 26 - 27.
Ez a rendezvény arra hivatott, hogy bemutassa az érdeklődőknek azokat a borokat, melyekhez a felhasznált szőlő olyan talajban termett, ahol korábban aktív vulkáni tevékenység zajlott. Heves megye egyik gyöngyszeme ad otthont ennek az eseménynek, mely a hatalmas érdeklődésre való
bővebben
Lecsófőző Fesztivál
Lecsófőző Fesztivál
Baracs, 2023. augusztus 26.
Finom ételek, látványos műsorok, garantáltan sok nevetés, és lezárásképp egy kis mulatozás. Ez mind várja a kedves érdeklődőket Baracson, a lecsófőzés nagy eseményén. Ezt az ételt annyi változatban készítik, hogy felsorolni is nehéz.
bővebben
Sóletfesztivál
Sóletfesztivál
Budapest, 2023. augusztus 27.
A sólet egy hagyományos zsidó étel, mely szombatonként készült, hogy a törvények tisztelete mellett is ehessenek meleg ételt a zsidók. Rendkívül gazdag egytálétel, mely manapság már többféle változatban is készül az otthonokban.
bővebben
Belvárosi Sörfesztivál
Belvárosi Sörfesztivál
Budapest, 2023. augusztus 29 - szeptember 3.
A sörkedvelő közönség számára ismét nagy ünnep közeledik, hiszen újfent megtartják a fővárosban a söröket felvonultató nagyszabású rendezvényt. Itt évről évre kiváló minőség kerül bemutatásra, hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Kézművesek és nagyiparosok
bővebben
Budafoki borfesztivál
Budafoki borfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 1 - 3.
Az idén is megrendezésre kerül a méltán híres bor és pezsgő ünnep Budafokon. A népszerű rendezvénysorozat a minőségi italt, s minőségi szórakozást kedvelők számára kiváló lehetőség a kellemes kikapcsolódás átélésére, megtapasztalására.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Szentes, 2023. szeptember 1 - 2.
Csongrád megyében Szentesen is nagyon szeretik a lecsót, nem véletlen, hisz az egyszerű, de nagyszerű ételt sokunk fogyasztja örömmel. Nem meglepetés tehát, hogy az egyszerűség ámde nagyszerűség jegyében rendezik meg a lecsóról elnevezett szentesi ünnepet.
bővebben
Mádi Furmint Ünnep
Mádi Furmint Ünnep
Mád, 2023. szeptember 1 - 3.
Mádon a furmint szőlő ünnepére készülődnek. A mádiak elhivatottsággal művelt termőterületeinek több, mint 80%-át teszi ki a mai napig is. A megrendezésre kerülő ünnepség célja, hogy bemutassa, népszerűsítse, hogy helye van a világ bortérképén.
bővebben
Szegedi Halfesztivál
Szegedi Halfesztivál
Szeged, 2023. szeptember 1 - 3.
Több, mint 25 éve, hogy megrendezik a tiszai halak és a szegedi halálászlé ünnepét Szegeden. A már hagyománnyá avanzsált rendezvényen idén is lehetőség van a versenyen a Halfőző Érdemrend egyik fokozatát elnyerni.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Budakalász, 2023. szeptember 1.
A település egyik kellemes hangulatú kerthelyiségébe invitálja a sörkedvelőket az esemény szervezőcsapata. Ebben az évben is rengeteg különböző habzó, aranyszínű malátacsoda kerül felszolgálásra.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Vác, 2023. szeptember 2.
Hazánk egyik legkedveltebb nyári, szabad tűzön előszeretettel főzött étele a lecsó. Mindenki kedveli és szereti, így a roppant egyszerű étel köré ma már számos rendezvény szervezői fűzi fel program sorozatát. A Váciak is hasonlóan, immár több éve rendezik meg a saját
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!