328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Food Truck Show
Food Truck Show
Eger, 2023. augusztus 25 - 27.
Hamarosan begurulnak a legfinomabb étkeket hozó járművek Egerbe is. A manapság nagy érdeklődésnek örvendő minőségi street food ételek egyre nagyobb területeket hódítanak meg. A felgyorsult élet, az állandóan rohanó mindennapok ritmusát veszik fel az étkezési szokások is.
bővebben
Oncsa Gasztrofesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Baja, 2023. augusztus 25.
A Dömötör utcai teniszpálya bográcsokkal, grill felszereléssel és egyéb kellékekkel lesz telepakolva, hogy a jelentkezők megmutathassák, mennyire értenek a szabadtéri főzéshez. A konyhaművészetnek eme fajtája már-már igazi mesterségként van számon tartva.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Esztár, 2023. augusztus 26.
Tökéletes lecsóélményben lehet azoknak része, akik nyáron ellátogatnak a községbe. A helyiek egy különleges és családias hangulatú eseménnyel ünneplik a lecsót, az egyik legkedveltebb magyar ételünket.
bővebben
Csípős Fesztivál
Csípős Fesztivál
Nagymaros, 2023. augusztus 26.
A csípőspaprika és a csípős ételek kedvelőinek szól ez az esemény. A több éve megrendezésre kerülő nagymarosi rendezvény évről évre egyre nagyobb méretet ölt, hiszen most már több naposra nőtte ki magát.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Balatonszárszó, 2023. augusztus 26.
A balatonszárszói lecsófeszt családi és gyerekprogramokkal hívja az érdeklődőket. A főzőversenyre bárki benevezhet. A gyerekeket bohóc várja és természetesen arcfestés is lesz, hogy a kicsik is jól szórakozzanak.
bővebben
Szilvanapok
Szilvanapok
Noszvaj, 2023. augusztus 26.
Már több éve rendezik meg ezt az eseményt a helyiek, hiszen a szilva igen népszerű gyümölcs arrafelé. A rendezvényen a vitaminbomba feldolgozását is bemutatják a helyi termelők.
bővebben
Szilvaszombat
Szilvaszombat
Kétbodony, 2023. augusztus 26.
Retro bulival és mulatós zenével tarkított különleges szilvafesztivál programra invitálnak mindenkit a hangulatos településre ezen a nyáron is. Itt minden korosztály kellemesen kikapcsolódhat a nyári időszakban.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Balatonkenese, 2023. augusztus 26.
Akik házias és különleges ízvilágú lecsóra vágynak, látogassanak el a Balaton mellé, ahol ebben az évben is megtartják a méltán népszerű lecsós rendezvényt. Itt a család apraja-nagyja kikapcsolódhat, hiszen az eseményen izgalmas programok várhatók.
bővebben
Rétesfesztivál
Rétesfesztivál
Püspökhatvan, 2023. augusztus 26.
Pest megyében a hegyes-völgyes vidéken elterülő Püspökhatvanban mindent tudnak, amit csak a hazánk egyik legkedveltebb süteményéről tudni lehet. Nem is csoda, hiszen már sokadik alkalommal rendezik meg sokunk örömére a rétesek ünnepét.
bővebben
Pincefesztivál
Pincefesztivál
Lajoskomárom, 2023. augusztus 26.
A bor szerelmesei számára kihagyhatatlan eseményről van szó. Senkinek sem kell hosszan bizonygatni, hogy a magyar borok nemzetközi viszonylatban is kiemelkedők. Fejér megye különösen kiemelkedő szereppel rendelkezik ezen a téren.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!