328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Szilvalekvárfőző Verseny
Szilvalekvárfőző Verseny
Szatmárcseke, 2023. augusztus 19.
A romantikus településen évszázados hagyománya van a szilvalekvár főzésnek, ezért mindenképpen érdemes részt venni ezen a gasztronómiai eseményen. A vendégszerető lakosság évente várja a látogatókat a nyári időszakban.
bővebben
Kenyérlelke Fesztivál
Kenyérlelke Fesztivál
Budapest, 2023. augusztus 19 - 20.
Sokaknak az augusztus 20.-a a tűzijátékot jelenti, de másoknak a kenyér fesztiválja is egyben. A fővárosban már több éve gyűlnek össze a neves napon a kenyeret készítők. Ide mindenképpen célszerű kilátogatni, ha szeretjük ezt a pékárut.
bővebben
Kakaspörkölt-főző fesztivál
Kakaspörkölt-főző fesztivál
Berkesd, 2023. augusztus 19.
A Baranya megyei községben kerül megrendezésre a kakaspörkölt-főző verseny, melyen programok széles tárházával várnak mindenkit. A sokszínű gasztronómiai és kulturális rendezvény évről évre programokban bővelkedik. A legjobb kakaspörköltet készítőket jutalomban
bővebben
Palócfasírt Fesztivál
Palócfasírt Fesztivál
Nógrádkövesd, 2023. augusztus 19.
A Nógrád megyei település ismét hívja a gasztronómia és az öreg járgányok kedvelőit. A program lehetőségnek a Polgármesteri Hivatal udvara ad otthont. A helyi néphagyomány szerint a palócfasírt csodatévő erővel rendelkezik.
bővebben
Lecsófőző verseny
Lecsófőző verseny
Szigetmonostor, 2023. augusztus 20.
A lecsó kedvelőit szólítják meg ezzel a különleges programmal a helyiek. A nyári rendezvényre mindenkit várnak a szervezők, ahol minden lesz, ami a lecsóval kapcsolatos. Természetesen a gasztro finomságok mellett további programokat is ígérnek az érkezőknek.
bővebben
Kakasfőző Fesztivál
Kakasfőző Fesztivál
Kistarcsa, 2023. augusztus 20.
Sok szeretettel várják az érdeklődőket a Pest megyében megrendezésre kerülő kistarcsai kakasfőző fesztre, mely szórakoztató programokat bőségesen kínál. Évről évre nagy sikereket ér el a gasztronómiai esemény, melyre várják a bátor jelentkezőket.
bővebben
Kemencés fesztivál
Kemencés fesztivál
Celldömölk, 2023. augusztus 20.
A celldömölki városközpont biztosítja évről évre a helyszínt ennek a fantasztikus gasztronómiai rendezvénynek Az ünnepi eseményen változatos zenei programokkal, a gyermekek számára játszóházzal, és további látványosságokkal várják a vendégeket.
bővebben
Bornapok
Bornapok
Győr, 2023. augusztus 24 - 27.
Izgalmas program kínálattal várnak mindenkit a győri bornapokon, ahol a legfinomabb borok és kellemes zene hívogatja akár a baráti társaságokat is. Izgalmas programok és a finom nedűk mind egy helyen.
bővebben
Harcsafesztivál
Harcsafesztivál
Fonyód, 2023. augusztus 25.
A fonyódi nyár egyik legkiemelkedőbb rendezvénye ez, amelyet már több éve rendeznek meg a Balaton parti városban. Könnyűzenei programok, folklór műsorok, gasztro-show, harcsából készült finomságok várják a fesztiválra érkezőket.
bővebben
Óbudai sörfesztivál
Óbudai sörfesztivál
Budapest, 2023. augusztus 25 - 27.
A főváros egyik legszebb részén, a 3. kerületben Óbudán vár mindenkire ez a különleges esemény, ahol több sörfőzde kínálja remek söreit. A finom házi sörök mellett ízletes ételek is kóstolhatók.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!