158 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Tökfesztivál
Tökfesztivál
Jánossomorja, 2023. október 7.
A Győr-Moson-Sopron megyei település évről-évre tök ünnepet rendez, ami az ősz egyik legkedveltebb eseménye a térségben. A sokoldalúan felhasználható tököt jól megünneplik a többnapos szórakoztató programok alkalmával.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Velem, 2023. október 13 - 15.
A Vas megyei rendezvényen az idén is minden a gesztenyéről fog szólni. A szelídgesztenyét kedvelők már jól ismerik a gesztenyefesztivál rendezvénysorozatot. Az idén ismételten megrendezésre kerül majd ez a gasztronómiai programsorozat. Mindenkit várnak az eseményre.
bővebben
Csabai kolbászfesztivál
Csabai kolbászfesztivál
Békéscsaba, 2023. október 19 - 22.
Békéscsabán ismét minden a kolbászról fog szólni. A méltán híres békéscsabai kolbásznak nem igen akad párja. A több, mint két évtizedes rendezvénysorozaton ezt rendre be is bizonyítják a résztvevők, a hozzáértők és a laikusok.
bővebben
Tárcsás Ételek Fesztiválja
Tárcsás Ételek Fesztiválja
Bogács, 2023. október 21.
Bogács települése Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, mely már jól ismert a különféle eseményeiről. Gasztro ünnepség is akad, melyre gőzerővel zajlanak az előkészületek.
bővebben
Kolbászsütő fesztivál
Kolbászsütő fesztivál
Alsóörs, 2023. október 28.
„A testnek étel és ital kell, hogy túlélje a mát…” S ezen a hangulatos összejövetelen nem lesz hiány egyikből sem. A kolbászok sercegve pirulnak a rostlapokon, miközben mellettük a tányéron már felszelve várják a kóstolót a karéj kenyerek és a dijoni mustár.
bővebben
Szalonna fesztivál
Szalonna fesztivál
Orfű, 2023. november 4.
A sertéshús kedvelők számára ez a program egy igazán kiváló lehetőség arra, hogy megízlelhessék ezeket a finom ételeket, amelyet egy félbevágott disznóból dolgoznak fel. Az eseményen résztvevő csapatokat szakmai zsűri értékeli és díjazza.
bővebben
Garda fesztivál
Garda fesztivál
Tihany, 2023. november 17 - 19.
A garda - azaz a látott hal - régi hagyományokhoz kötődik. Az ősz a gardahalászat szezonja. Ezen rendezvényen felelevenítik ennek a különleges tevékenységnek a fortélyait, valamint az elkészítését. Jelentős gasztro esemény ez, mely sok érdekességgel szolgál.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Zalaegerszeg, 2024. május 3 - 5.
Már sokadik alkalommal rendezik meg Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb sörünnepét, mely Zalaegerszeg belvárosában, a Sportcsarnok és Pláza előtti téren kerül megrendezésre. Rengeteg sörfogyasztó fordul meg ezen a már jól ismert eseményen.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!