304 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Vonyarcvashegy, 2023. augusztus 16 - 20.
Egy többnapos, izgalmas programsorozatra invitálnak mindenkit Vonyarcvashegyen. A vonyarcvashegyi rendezvény mindenkinek kellemes programlehetőségeket kínál. A különféle borok és borfalatok az összes kilátogatónak kellemes ízorgiát okoznak.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Balatonalmádi, 2023. augusztus 16 - 20.
15 éve már, hogy évről évre megrendezik a borok főszereplésével az almádi borhetek nevű programsorozatot. Az esemény egy gasztrokulturális élmény, ahol a finom bor mellett bármely korosztály talál kedvére való kikapcsolódási formát.
bővebben
Földvári Bográcsfeszt
Földvári Bográcsfeszt
Balatonföldvár, 2023. augusztus 16 - 20.
Nincs is annál jobb, mint Magyarország két jellegzetessége egy helyen, a Balaton és a gulyás! Az igazi magyar gulyás bográcsban készül a szabad ég alatt, a felszálló füst mellett pedig vidám beszélgetések folynak. Ez a balatonföldvári esemény pontosan ezt nyújtja!
bővebben
Bornapok
Bornapok
Hévíz, 2023. augusztus 17 - 20.
Immáron sokadik alkalommal rendezik meg a Borünnepet Hévízen. A gyógyvízéről híres városban a nyári programok közül ez kiemelkedőnek ígérkezik. A finom borok és a különleges ételek, valamint a színpadi programok igazán kellemes kikapcsolódást nyújtanak.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Hegykő, 2023. augusztus 18 - 20.
Sopron közelében található meg Hegykő, ahol borfeszt várja idén is a látogatókat. A rendezvényen a Borok utcájában több napon keresztül a legjobb soproni borászok kínálják boraikat. Az eseményre a belépés ingyenes.
bővebben
Csongrádi Borfesztivál
Csongrádi Borfesztivál
Csongrád, 2023. augusztus 18 - 20.
A város már a honfoglalás idején is szőlőtermesztéssel foglalkozott. A népszerű programon minden a bor körül forog, de lesz egyéb más programlehetőség is.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Oroszlány, 2023. augusztus 18 - 20.
Többnapos borünnepre készülnek a helyiek, melyre minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak. Az oroszlányi rendezvény minden korosztály számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget, méghozzá több helyszínen várják a látogatókat.
bővebben
Magyar Ízek Utcája
Magyar Ízek Utcája
Budapest, 2023. augusztus 18 - 20.
Valódi gasztronómiai kalandozásra invitál minden érdeklődőt ez a budapesti esemény, ahol hazánk legjellegzetesebb ízei hívják a látogatókat. Kóstolni, ízlelni és jóllakni itt nem csak ér, de kötelező, hiszen kihagyhatatlanok a legfinomabb falatok.
bővebben
Csárdafesztivál
Csárdafesztivál
Budapest, 2023. augusztus 18 - 20.
A belvárosba invitálják a gasztronómia lelkes érdeklődőit a szervezők. Egy hétvége, ahol minden az ételek körül forog. Igazi kavalkád, hogy a látogatók megkóstolhassák az országunk legjobb csárdáitól készült ételeket.
bővebben
Bor és Kenyér Ünnepe
Bor és Kenyér Ünnepe
Siófok, 2023. augusztus 19 - 20.
Siófokon rendezik ezt a színvonalas ünnepi programot, amelyre szeretettel várják a családokat. A nyári eseményen a családi programok mellett a kultúra és a gasztronómia is feltűnik majd.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!