304 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Bor Zene Zala
Bor Zene Zala
Zalaszabar, 2023. augusztus 11.
Zalaszabaron rendezik meg a Bor.Zene.Zala nevet viselő gasztronómia programsorozatot, melyet 6 borászat keltett életre. A sokszínű és változatos esemény kiváló családi programok lehetőségével szolgál a látogatók részére. Baráti társaságok találkozó helye a Zala megyében
bővebben
Pogácsafesztivál
Pogácsafesztivál
Kétegyháza, 2023. augusztus 11 - 13.
Tepertős, sajtos, túrós vagy köményes, nem számít! Háziasszonyok, elő a sodrófával és kötényekkel, jöhetnek a nagymama legféltettebb titkos receptjei a fiók mélyéről, mert nem babra megy a játék! A Békés megyei településen nem maradhat el ez az összejövetel.
bővebben
Szürkebarát és Magyar Szürkemarha Ünnep
Szürkebarát és Magyar Szürkemarha Ünnep
Badacsonytördemic, 2023. augusztus 12 - 13.
Különleges gasztronómiai feszt kerül megrendezésre Badacsonytördemicen. Az esemény résztvevői koncerteken, színpadi előadásokon és kézműves vásáron is részt vehetnek. Akik kedvelik a tájegységre jellemző házias ételeket, semmiképpen se hagyják ki a rendezvény lehetőséget.
bővebben
Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál
Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál
Fertőd, 2023. augusztus 12.
A fertődi feszt a gasztronómia kedvelőit várja. Az Esterházy kastéllyal szemközti oldalon, a sétányon megrendezésre kerülő eseményen turisztikai, gasztronómiai és kulturális programok is megtartásra kerülnek.
bővebben
Tisza-tavi Strandparty és Csörögefesztivál
Tisza-tavi Strandparty és Csörögefesztivál
Poroszló, 2023. augusztus 12.
A helyszínre érkező háziasszonyok most megtudhatják az igazi csörögefánk készítés minden kulisszatitkát. A hagyományos népi édesség rengeteg család kedvence.
bővebben
Gombócfesztivál
Gombócfesztivál
Bakonynána, 2023. augusztus 12.
A bakonynánai sportpályánál ebben az évben is megrendezik a nagysikerű rendezényt, amely igaz családi eseménynek ígérkezik és bármely korosztály számára kellemes kikapcsolódást ígér.
bővebben
Paradicsom fesztivál
Paradicsom fesztivál
Husztót, 2023. augusztus 12.
A Baranya megyei település maga a paradicsom, egy napra biztosan, hiszen évről évre megrendezésre kerül a híres gasztro program. A paradicsom rajongóinak nagy örömére egész nap finomabbnál finomabb paradicsomokat kóstolhatnak a husztóti eseményen.
bővebben
Káposztás Napok
Káposztás Napok
Kaba, 2023. augusztus 12.
A Hajdú-Bihar megyei Kabán több, mint 10 éve már, hogy évről évre megrendezik az eseményt, melyre mindenkit várnak az idén is. Az augusztusi program minden lehetőséget megad a betérő látogatóknak, hogy jól érezzék magukat. Több napon át, több helyszínen zajlanak a programok.
bővebben
Pincefalu fesztivál
Pincefalu fesztivál
Bölcske, 2023. augusztus 12.
Bölcskén, a mintegy 400 pincéből és présházból álló pincefaluba várják a borkedvelőket egy többnapos rendezvényre. A Tolnai történelmi borvidéken fekvő községben a középkor óta nagy hagyománya van a bortermelésnek és kulturált fogyasztásnak.
bővebben
Palóc Ízek Fesztiválja
Palóc Ízek Fesztiválja
Erdőkürt, 2023. augusztus 12.
A Nógrád megyei község egy rendkívüli gasztro esemény helyszínét biztosítja. Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a palóc hagyományok és kultúra ihlette rendezvényre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!