304 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Rétesfesztivál
Rétesfesztivál
Dabas, 2023. augusztus 5.
A legfinomabb rétesek bizonyosan Dabason készülnek az idei évben is. Az összes rétes imádónak kellemes élményeket nyújthat a következő dabasi Rétes utca kínálata, jobbnál jobb programokat is kínálva mellé, hiszen meglepetésekkel is készülnek a szervezők.
bővebben
Pálinka Fesztivál
Pálinka Fesztivál
Földes, 2023. augusztus 5.
A Hajdú-Bihar megyei Földesen az idén is megrendezik a szórakoztató és gasztronómiai rendezvénysorozat következő eseményét. A sokak által kedvelt hungarikumnak számító pálinkák sokasága várja a látogatókat. Pálinkamustrán nevezhetnek a saját pálinkájukkal a résztvevők,
bővebben
Barátfüle fesztivál
Barátfüle fesztivál
Füle, 2023. augusztus 5.
A helyiek és környékbeliek nagy örömére zajlik mindig ez a különleges esemény. A barátfüle sok helyen ismeretes, főként desszertként fogyasztják, különböző lekvárokkal töltve, porcukorral hintve. Ez a finomság adta az alap ötletet a Fejér megyei település egyik legnagyobb
bővebben
Kajszi fesztivál
Kajszi fesztivál
Kisvejke, 2023. augusztus 5.
Illatos, zamatos, lédús nyári gyümölcs, a belőle készülő lekvár elengedhetetlen eleme a nagymamák legjobb süteményeinek. Mi másról beszélhetnénk, mint a kajszi barackról! A kisvejkei sportpálya zsúfolásig lesz programmal a helybéli és a környékbeli látogatók nagy
bővebben
Ízes Göcsej
Ízes Göcsej
Zalaszentgyörgy, 2023. augusztus 5.
„Az étel arra van, hogy jókedvűek legyünk tőle.” Amennyiben ez valóban így van, ezen a zalaszentgyörgyi rendezvényen egyenesen szárnyalnak majd a boldogságtól. Ezért is érdemes ellátogatni erre a nagyon hangulatos eseményre, a Zalai-dombok ölelésébe. Itt arra törekednek a
bővebben
Zalakarosi Bornapok
Zalakarosi Bornapok
Zalakaros, 2023. augusztus 10 - 13.
Zalakaros egyik kedvelt rendezvénye a Bornapok, amelyre mindig nyáron kerül sor. A helyi borosgazdák és más borvidékek pincészetei is bemutatkoznak a látogatóknak. A különleges zalai és balatoni borok szerelemeseinek ezen a programon mindenképpen itt a helyük.
bővebben
Alföldi Street Food Fesztivál
Alföldi Street Food Fesztivál
Cegléd, 2023. augusztus 10 - 13.
A ceglédi Streetfood fesztivál ételei hihetetlen mennyiségben várnak mindenkit ebben az évben is a kis városba, amely Budapesttől nem messze található. A helyiek vendégszeretete és a különleges programok bárkit elcsábítanak.
bővebben
Bor Mámor Bénye
Bor Mámor Bénye
Erdőbénye, 2023. augusztus 11 - 13.
Erdőbénye ebben az évben is várja a borkedvelőket. A Bor-Mámor programsorozat az erdőbényei kertekben kerül megrendezésre. Ez a feszt az egyik legsikeresebb Tokaj-Hegyalján. A tökéletes vidéki idill, a festői környezet, mind Erdőbénye mellett szól.
bővebben
Tolcsvai Borfesztivál
Tolcsvai Borfesztivál
Tolcsva, 2023. augusztus 11 - 13.
Tolcsván a kastélyparkban kerül megrendezésre a neves borfeszt. A helyiek és az ország több szegletéből érkezők ebben az évben is színes, különleges programkínálattal számolhatnak.
bővebben
Tarka Marhafesztivál
Tarka Marhafesztivál
Bonyhád, 2023. augusztus 11 - 12.
Bonyhádon rendezik a tarka marhák különleges napját, amikor a marhahúsból készült ételek kerülnek előtérbe. Itt biztosak lehetünk abban, hogy mindenki tele hassal távozik a rendezvényről.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!