158 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Kalocsai Paprika Fesztivál
Kalocsai Paprika Fesztivál
Kalocsa, 2023. szeptember 8 - 10.
Kalocsáról szinte mindenkinek a paprika jut elsőnek az eszébe, nem is csoda, hiszen a Bács-Kiskun megyei városban kimagasló minőségben teremnek a paprikák, melyeket méltóképpen hungarikumnak is nevezhetünk. Magyar ételek, magyaros ízek elképzelhetetlenek lennének enélkül.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Erdőkertes, 2023. szeptember 8 - 9.
Napokon át tart a Sörök ünnepe a Pest megyei településen. Minden sörkedvelőt sok szeretettel várnak a szervezők. Sokoldalú gasztro programsorozat várja a kedves látogatókat, érdeklődőket.
bővebben
A régi Magyarország ízei
A régi Magyarország ízei
Nyíregyháza, 2023. szeptember 10.
Az ősz egyik legkedveltebb gasztronómiai eseménye Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Sóstói Múzeumfaluban megrendezésre kerül megtartásra. A nyíregyházi feszt egy kulináris élményeket nyújtó rendezvény.
bővebben
Szekszárdi Szüreti Napok
Szekszárdi Szüreti Napok
Szekszárd, 2023. szeptember 14 - 17.
Szekszárdon minden a szőlőről és a borról szól az idei rendezvénysorozaton is. A már hagyományossá vált megrendezésre kerülő eseményen a szüreti napok igazi különleges események sokaságával várja a kilátogató közönséget, többek között szüreti felvonulással
bővebben
Zamat Fesztivál
Zamat Fesztivál
Debrecen, 2023. szeptember 15 - 17.
Újra lesz zamatos és ízletes finomságokat kínáló debreceni programsorozat, mely évről évre egy igazán hangulatos esemény. A gasztro rendezvénysorozat ismét bővelkedik majd sok finomsággal.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Szombathely, 2023. szeptember 15 - 17.
A vasi megyeszékhelyre is megérkezik a Street Food Konvoj, mely elhozza a szombathelyi és környékbeli lakosok számára a gyorsételek legjobbjait. A népszerű gasztro esemény újfent több városba látogat el, az ország különböző szegleteibe.
bővebben
Szoboszlói Gasztronómiai Napok
Szoboszlói Gasztronómiai Napok
Hajdúszoboszló, 2023. szeptember 15 - 17.
A hajdúszoboszlói rendezvényen bármi megtalálható, mi szem-szájnak ingere. Az esemény célkitűzése, hogy a látogatókat megismertesse a régi hajdúsági ételekkel, valamint a helyi gasztronómiával. Bár fókuszban a fenséges ételek állnak, számos izgalmas program is várja a
bővebben
Őrségi Tökfesztivál
Őrségi Tökfesztivál
Őriszentpéter, 2023. szeptember 16 - 17.
A tök ünnepét az idén is megrendezik a Vas megyei városban Őriszentpéteren, valamint Nagyrákos, Szalafő, Magyarszombatfa is tartogat programlehetőségeket az Őrségi Tökről elnevezett programsorozaton, melyet több, mint tíz éve mindig megrendeznek a települések.
bővebben
Tirpák Fesztivál
Tirpák Fesztivál
Nyíregyháza, 2023. szeptember 16 - 17.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ismét megrendezik a Tirpák elnevezésű eseményt, mely egyik jellegzetes ünnepe. A két napos rendezvényt évről évre többen látogatják, számos különleges élménnyel és gasztronómiai értékekkel teletűzdelt ünnepnek néznek elébe a helyiek
bővebben
Bulyáki cseresznyepálinka fesztivál
Bulyáki cseresznyepálinka fesztivál
Nagykörű, 2023. szeptember 17.
Igazi gasztro ünnepre készülnek a helyiek Nagykörűn. A sokszínű és változatos programokat kínáló eseménysorozat megnyitja kapuit a látogatók számára. A Tisza parti rendezvény szervezői bárkit szívesen látnak, ugyanis számos programból válogathatnak a kiérkezők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!