304 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Sörfesztivál
Sörfesztivál
Fonyód, 2023. augusztus 3 - 5.
A fonyódi sörfeszt újra megrendezésre kerül, így az éppen itt nyaralók fergeteges hangulat részesei lehetnek. A kikötő és annak környéke ezen a nyáron is benépesül.
bővebben
Sóstó Serfeszt
Sóstó Serfeszt
Nyíregyháza, 2023. augusztus 4 - 6.
A település egyik kiemelt nyári rendezvénysorozata, amely a hazai és európai sörök hihetetlen kínálatával várja a sörimádókat. A nyíregyházi Parkfürdőben megrendezésre kerülő fesztiválon számtalan izgalmas program várható.
bővebben
Lellei borhét
Lellei borhét
Balatonlelle, 2023. augusztus 4 - 13.
Minden évben élettel telik meg az üdülőközpont, hiszen újra megtartják a balatonlellei borhetet. A szőlőhegyek védőszentjének tiszteletére megrendezett eseményen sok kiegészítő program is várható.
bővebben
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüred, 2023. augusztus 4 - 27.
Ki ne szeretné a Balaton felvidék borait? Bizonyára sokan vagyunk ezzel így. Most egy különleges balatonfüredi eseményt ajánlunk, mely kihagyhatatlan a borok kedvelőinek. A nyári programon mindenki végig kóstolhatja a finom termelői borokat.
bővebben
Völgyválasz borfesztivál
Völgyválasz borfesztivál
Nyergesújfalu, 2023. augusztus 4 - 5.
A Komárom-Esztergom megyei településen rendezik meg ezt a borfesztet, mely egy sokszínű gasztrokulturális rendezvénysorozat. A nyergesújfalui eseményre bármely borkedvelőt, zene szerető embert sok szeretettel várnak.
bővebben
Szörp és gyümölcs fesztivál
Szörp és gyümölcs fesztivál
Szob, 2023. augusztus 4 - 6.
Idén nyáron várja a szörp- és gyümölcskedvelőket a hagyományteremtő rendezvény. A programok Szobon, a Duna parton kerülnek megrendezésre. Megannyi zamatos gyümölcs, napsütés, finom italok, érdekes programok. Ezt nem lehet kihagyni!
bővebben
Sokac Babfőző Fesztivál
Sokac Babfőző Fesztivál
Mohács, 2023. augusztus 5.
A mohácsi sokacok különleges éves rendezvénye ez a méltán híres feszt. Az esemény a mohácsi népi és nemzetiségi hagyományokat igyekszik feleleveníteni. A gasztro feszten számtalan izgalmas program vár mindenkire.
bővebben
Rétesfesztivál
Rétesfesztivál
Felsőtárkány, 2023. augusztus 5 - 6.
A rétes imádók nagy örömére ismét megrendezésre kerül a felsőtárkányi rétesnapok. A hagyományőrző és különleges szórakoztató programokat felvonultató fesztiválon többféle házi rétes is kóstolható lesz. A kulturális programok igen sokrétűek.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Zsámbok, 2023. augusztus 5.
A nyári szezon egyik kedvelt eseménye Zsámbokon a Lecsó fesztivál. A hagyományőrző rendezvényen a helyben termesztett paprikáé a főszerep. A feszten természetesen lecsófőző versenyt is rendeznek, amelyre a csapatok bátran benevezhetnek.
bővebben
Gombócfesztivál
Gombócfesztivál
Balatonfűzfő, 2023. augusztus 5.
A már hagyományos nyári gombócos rendezvény ezen a hétvégén is elérhető a hangulatos Balaton parti városkában. A balatonfűzfői helyszínen számtalan izgalmas program várja a gyerekeket és a felnőtteket is.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!