328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Tökfesztivál
Tökfesztivál
Igal, 2023. július 22.
A neves fürdővárosban mindenkit szeretettel várnak ezen a nyáron is a rendezvényre, ahol hagyományos módon elkészített tökételeket kóstolhatunk meg és részt vehetünk a különleges programokon.
bővebben
Pampuska fesztivál
Pampuska fesztivál
Kisecset, 2023. július 22.
A Nógrád megyei községben kerül megrendezésre a nyár egyik legkedveltebb eseménysorozata. A település évről évre megrendezi a pampuska ünnepét, mely egyre nagyobb látogató táborral bír.
bővebben
Kakasfőző Fesztivál
Kakasfőző Fesztivál
Püspökladány, 2023. július 22.
Újra megnyitja kapuit az egész napos gasztronómiai program a Hajdú-Bihar megyei Püspökladányon. A sokszínű és változatos eseményre minden korosztályt sok szeretettel várnak. A családbarát rendezvény bőséges programok kínálatával várja a vendégeket.
bővebben
Vonyarci Boros Forgatag
Vonyarci Boros Forgatag
Vonyarcvashegy, 2023. július 26 - 30.
Több napon keresztül Vonyarcvashegyen igazi fesztivál hangulat vár mindenkire. A rendezvénytéren folyamatosak lesznek a kulturális programok, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes kikapcsolódást jelentenek.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Balatonföldvár, 2023. július 26 - 30.
Balatonföldvár egyik legkedveltebb programsorozata ismét megrendezésre kerül nyáron. Az összes sörfogyasztót sok szeretettel várják a szervezők. Egész napos programokkal készülnek az idén is az ötlet kitalálói a sörök ünnepére.
bővebben
Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál
Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál
Csólyospálos, 2023. július 28 - 30.
A magyaros ételek kedvelői jól tudják, hogy nem telhet el nyár anélkül, hogy egy igazán finom házias birka pörköltet ne fogyasztanának el. A birkapörköltfőző versenyen különleges ételek rotyognak a bográcsokban.
bővebben
Kézműves Sör és Streetfood Fesztivál
Kézműves Sör és Streetfood Fesztivál
Baja, 2023. július 28 - 30.
Baján a Tóth Kálmán teret az idén is ellepi a sörkedvelők nagy örömére a sörök széles kínálata. A sétáló utca ilyen esetekben egy hatalmas kulináris eseménnyé változik, mely finomabbnál finomabb söröket vonultat fel és kínál a látogatók számára.
bővebben
Keszthelyi Bornapok
Keszthelyi Bornapok
Keszthely, 2023. augusztus 2 - 6.
A kellemes Balaton-parti város ebben az évben is vár mindenkit finom boraival és különleges programkínálatával. A rendezvényen több borászat is bemutatkozik.
bővebben
Ábrahámhegyi Bornapok
Ábrahámhegyi Bornapok
Ábrahámhegy, 2023. augusztus 3 - 12.
Újra több napon keresztül várnak mindenkit az ábrahámhegyi programok. A változatos és különleges programkínálat mellett a helyi borok kerülnek előtérbe, melyeket a helyszínre érkezők is megkóstolhatnak.
bővebben
Bor és Jazz Napok
Bor és Jazz Napok
Debrecen, 2023. augusztus 3 - 6.
A település ismét megrendezi a híres borral és jazz-el kapcsolatos eseményét. Már eddig is sokan látogattak ki a rendezvényre, így érdemes egy próbát tenni mindenkinek. A nyári szabadtéri programok közül ez a feszt kiváló programnak ígérkezik.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!