158 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Vonyarcvashegy, 2023. augusztus 16 - 20.
Egy többnapos, izgalmas programsorozatra invitálnak mindenkit Vonyarcvashegyen. A vonyarcvashegyi rendezvény mindenkinek kellemes programlehetőségeket kínál. A különféle borok és borfalatok az összes kilátogatónak kellemes ízorgiát okoznak.
bővebben
Földvári Bográcsfeszt
Földvári Bográcsfeszt
Balatonföldvár, 2023. augusztus 16 - 20.
Nincs is annál jobb, mint Magyarország két jellegzetessége egy helyen, a Balaton és a gulyás! Az igazi magyar gulyás bográcsban készül a szabad ég alatt, a felszálló füst mellett pedig vidám beszélgetések folynak. Ez a balatonföldvári esemény pontosan ezt nyújtja!
bővebben
Bornapok
Bornapok
Hévíz, 2023. augusztus 17 - 20.
Immáron sokadik alkalommal rendezik meg a Borünnepet Hévízen. A gyógyvízéről híres városban a nyári programok közül ez kiemelkedőnek ígérkezik. A finom borok és a különleges ételek, valamint a színpadi programok igazán kellemes kikapcsolódást nyújtanak.
bővebben
Bor és Kenyér Ünnepe
Bor és Kenyér Ünnepe
Siófok, 2023. augusztus 19 - 20.
Siófokon rendezik ezt a színvonalas ünnepi programot, amelyre szeretettel várják a családokat. A nyári eseményen a családi programok mellett a kultúra és a gasztronómia is feltűnik majd.
bővebben
Óbudai sörfesztivál
Óbudai sörfesztivál
Budapest, 2023. augusztus 25 - 27.
A főváros egyik legszebb részén, a 3. kerületben Óbudán vár mindenkire ez a különleges esemény, ahol több sörfőzde kínálja remek söreit. A finom házi sörök mellett ízletes ételek is kóstolhatók.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Eger, 2023. augusztus 25 - 27.
Hamarosan begurulnak a legfinomabb étkeket hozó járművek Egerbe is. A manapság nagy érdeklődésnek örvendő minőségi street food ételek egyre nagyobb területeket hódítanak meg. A felgyorsult élet, az állandóan rohanó mindennapok ritmusát veszik fel az étkezési szokások is.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Esztár, 2023. augusztus 26.
Tökéletes lecsóélményben lehet azoknak része, akik nyáron ellátogatnak a községbe. A helyiek egy különleges és családias hangulatú eseménnyel ünneplik a lecsót, az egyik legkedveltebb magyar ételünket.
bővebben
Csípős Fesztivál
Csípős Fesztivál
Nagymaros, 2023. augusztus 26.
A csípőspaprika és a csípős ételek kedvelőinek szól ez az esemény. A több éve megrendezésre kerülő nagymarosi rendezvény évről évre egyre nagyobb méretet ölt, hiszen most már több naposra nőtte ki magát.
bővebben
Szilvanapok
Szilvanapok
Noszvaj, 2023. augusztus 26.
Már több éve rendezik meg ezt az eseményt a helyiek, hiszen a szilva igen népszerű gyümölcs arrafelé. A rendezvényen a vitaminbomba feldolgozását is bemutatják a helyi termelők.
bővebben
Szilvaszombat
Szilvaszombat
Kétbodony, 2023. augusztus 26.
Retro bulival és mulatós zenével tarkított különleges szilvafesztivál programra invitálnak mindenkit a hangulatos településre ezen a nyáron is. Itt minden korosztály kellemesen kikapcsolódhat a nyári időszakban.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!