328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Országos Nádasdy Ételmustra
Országos Nádasdy Ételmustra
Sárvár, 2023. július 15.
Baráti társaságoknak, családoknak és egyesületeknek is évről-évre szervezik az ételmustrát Sárváron, amelyre mindenkit szeretettel várnak. A rendezvényen szabad tűzön készült ételeket mutatnak be a látogatóknak.
bővebben
Molnárkalács Fesztivál
Molnárkalács Fesztivál
Borsodnádasd, 2023. július 15.
A gasztronómiai programsorozat mindig nagy sikert arat a borsodnádasdi községben, hiszen évről évre egyre többen látogatják az eseményt, melyre környező településekről is érkeznek érdeklődők.
bővebben
Gyógy-Bor Napok
Gyógy-Bor Napok
Bük, 2023. július 19 - 22.
Vas megyében, azon belül is Bükfürdőn kerül megrendezésre a gyógy és bornapok nevű gasztrofesztivál, amely számtalan gyerekprogrammal, a finom magyar borokkal és pálinkákkal, valamint kézműves termékekkel várja az érdeklődőket. A büki helyszínen több napon keresztül
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Veszprém, 2023. július 19 - 22.
Újra egy különleges rendezvényre invitálnak bennünket a Balaton környékén. Évről évre megrendezik ezt a gasztro fesztet, amit nem érdemes egyik évben sem kihagyni.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Keszthely, 2023. július 19 - 23.
Keszthelyen ismét összegyűlhetnek a sört szerető közönség színe java, ugyanis a nyár kellős közepén megrendezésre kerül a legújabb évada a sörök rendezvényének. Bőséges kínálattal találhatja magát szembe a kilátogató vendégsereg.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Balatongyörök, 2023. július 20 - 23.
Balatongyörök is teret enged egy népszerű borfesztnek, amely a Balaton-parti sétányon kerül megrendezésre a gyönyörű platánfák hűsítő árnyékában. A több napos eseményen a balatongyöröki és a környékbeli borokkal ismerkedhetnek meg a látogatók.
bővebben
Rosé Fesztivál
Rosé Fesztivál
Zamárdi, 2023. július 21 - 23.
Ünnepélyes felvonulással kezdődik meg Zamárdiban ez a rendezvény. Ovis és felnőtt néptáncegyüttesek gondoskodnak a fergeteges hangulatról a finom rozék mellé. Esténként koncertek és utcabál, valamint gasztrokulturális programok lesznek.
bővebben
Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál
Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál
Ráckeve, 2023. július 21 - 23.
A Bud Spencer és a Terence Hill rajongók újra Ráckevén gyűlnek össze, hogy megemlékezzenek kedvenceikről. A már több naposra nyúlt ráckevei feszten garantált a jó szórakozás.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Kiskunfélegyháza, 2023. július 21 - 22.
A kézműves sörök kedvelőinek jó hírünk van, hiszen a városban pár napon keresztül minden a finom sörök körül forog. Itt több féle sör is megkóstolható, emellett persze kulturális kavalkád is várható.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Dabas, 2023. július 21 - 23.
A dabasi sörfeszten minden évben garantált a fergeteges hangulat, a jó zene és természetesen a legkülönfélébb sörök kínálata. Sokak örömére ez az eseménysorozat, ahol nem csupán a sör, hanem a gasztronómia is helyet kap.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!