158 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Tökfesztivál
Tökfesztivál
Igal, 2023. július 22.
A neves fürdővárosban mindenkit szeretettel várnak ezen a nyáron is a rendezvényre, ahol hagyományos módon elkészített tökételeket kóstolhatunk meg és részt vehetünk a különleges programokon.
bővebben
Vonyarci Boros Forgatag
Vonyarci Boros Forgatag
Vonyarcvashegy, 2023. július 26 - 30.
Több napon keresztül Vonyarcvashegyen igazi fesztivál hangulat vár mindenkire. A rendezvénytéren folyamatosak lesznek a kulturális programok, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes kikapcsolódást jelentenek.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Balatonföldvár, 2023. július 26 - 30.
Balatonföldvár egyik legkedveltebb programsorozata ismét megrendezésre kerül nyáron. Az összes sörfogyasztót sok szeretettel várják a szervezők. Egész napos programokkal készülnek az idén is az ötlet kitalálói a sörök ünnepére.
bővebben
Kézműves Sör és Streetfood Fesztivál
Kézműves Sör és Streetfood Fesztivál
Baja, 2023. július 28 - 30.
Baján a Tóth Kálmán teret az idén is ellepi a sörkedvelők nagy örömére a sörök széles kínálata. A sétáló utca ilyen esetekben egy hatalmas kulináris eseménnyé változik, mely finomabbnál finomabb söröket vonultat fel és kínál a látogatók számára.
bővebben
Ábrahámhegyi Bornapok
Ábrahámhegyi Bornapok
Ábrahámhegy, 2023. augusztus 3 - 12.
Újra több napon keresztül várnak mindenkit az ábrahámhegyi programok. A változatos és különleges programkínálat mellett a helyi borok kerülnek előtérbe, melyeket a helyszínre érkezők is megkóstolhatnak.
bővebben
Bor és Jazz Napok
Bor és Jazz Napok
Debrecen, 2023. augusztus 3 - 6.
A település ismét megrendezi a híres borral és jazz-el kapcsolatos eseményét. Már eddig is sokan látogattak ki a rendezvényre, így érdemes egy próbát tenni mindenkinek. A nyári szabadtéri programok közül ez a feszt kiváló programnak ígérkezik.
bővebben
Lellei borhét
Lellei borhét
Balatonlelle, 2023. augusztus 4 - 13.
Minden évben élettel telik meg az üdülőközpont, hiszen újra megtartják a balatonlellei borhetet. A szőlőhegyek védőszentjének tiszteletére megrendezett eseményen sok kiegészítő program is várható.
bővebben
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüred, 2023. augusztus 4 - 27.
Ki ne szeretné a Balaton felvidék borait? Bizonyára sokan vagyunk ezzel így. Most egy különleges balatonfüredi eseményt ajánlunk, mely kihagyhatatlan a borok kedvelőinek. A nyári programon mindenki végig kóstolhatja a finom termelői borokat.
bővebben
Szörp és gyümölcs fesztivál
Szörp és gyümölcs fesztivál
Szob, 2023. augusztus 4 - 6.
Idén nyáron várja a szörp- és gyümölcskedvelőket a hagyományteremtő rendezvény. A programok Szobon, a Duna parton kerülnek megrendezésre. Megannyi zamatos gyümölcs, napsütés, finom italok, érdekes programok. Ezt nem lehet kihagyni!
bővebben
Gombócfesztivál
Gombócfesztivál
Balatonfűzfő, 2023. augusztus 5.
A már hagyományos nyári gombócos rendezvény ezen a hétvégén is elérhető a hangulatos Balaton parti városkában. A balatonfűzfői helyszínen számtalan izgalmas program várja a gyerekeket és a felnőtteket is.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!