328 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztivál
Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztivál
Budapest, 2023. május 24 - 29.
Gyümölcsös vagy valami testesebb, esetleg fűszeres vagy habzó, ezen a budapesti rendezvényen biztosan mindenki megtalálja magának a megfelelő nedűt. A több napos fővárosi eseményen az ország legjobb pincészetei vonulnak fel portékáikkal.
bővebben
Pálinkafesztivál
Pálinkafesztivál
Gyula, 2023. május 26 - 28.
Ebben az évben is mindenkit vár a népszerű pálinkás rendezvény a fürdővárosban. A Dél-Alföld egyik legnagyobb rendezvénye ez, amelyre évente több tízezer látogató érkezik. Magas színvonalú szakmai és szórakoztató programokkal várnak mindenkit.
bővebben
Balatoni hal és borünnep
Balatoni hal és borünnep
Balatonfüred, 2023. május 26 - 29.
Ez az esemény idén is megrendezésre kerül, amelyen immáron 4 Balaton-parti város is részt vesz. Az érdeklődőket sok szeretettel várják a városok. Gasztro, borászati és kulturális programok kavalkádja várja a látogatókat ezen a pár napon!
bővebben
Orbán napi borünnep
Orbán napi borünnep
Hajós, 2023. május 27 - 28.
A hajósi Pincefaluban az Orbán-napi bor ünnepe várja a látogatókat. Szakmai beszélgetések, borbaráti találkozók, borverseny és szüreti feszt várható.
bővebben
Pünkösdi Hal- és Vad fesztivál
Pünkösdi Hal- és Vad fesztivál
Szekszárd, 2023. május 27 - 29.
Szekszárd rendezvénysorozata a történelmi belvárosban zajlik, ahol a pünkösdi hagyományokat elevenítik fel a szervezők. Az eseményen a szabadidő tartalmas eltöltése is megvalósulhat, hiszen a minőségi ételek mellett, színvonalas színpadi produkciók is lesznek.
bővebben
Töröki Szárnyas Fesztivál
Töröki Szárnyas Fesztivál
Törökszentmiklós, 2023. május 27.
A törökszentmiklósi Strandfürdő területén rendezik ezt a nagyszabású fesztet. A településen már több mint 100 éve foglalkoznak baromfitenyésztéssel és végre ennek méltó programkínálatával jelentkeznek a szervezők.
bővebben
Kiskunsági Gulyásfesztivál
Kiskunsági Gulyásfesztivál
Tázlár, 2023. május 27.
Elő a fakanalakkal, a szépszülők ősrégi bevált receptjeivel és kezdődjék a móka! Ismét főzőversenyt rendeznek, melyre nagy szeretettel várják a látogatókat. Ez az ikonikus étel, mi több hungarikum okkal érdemelte ki, hogy évről évre főszerepet játszhasson ezen a versenyen.
bővebben
Gulyásfesztivál és Pásztortalálkozó
Gulyásfesztivál és Pásztortalálkozó
Hortobágy, 2023. május 27.
A magyar szürkemarha ünnepére invitálnak mindenkit Hortobágyra. Ezen a napon egy hagyományőrző rendezvény keretein belül vehetünk részt, javasolt az egész családdal érkezni.
bővebben
Borangoló
Borangoló
Etyek, 2023. május 27.
Ahogy a neve is sejteti, egy borral kapcsolatos programra invitálnak mindenkit. A különleges eseményen a helyi borászok pincészeteit lehet végig látogatni. Akik kedvelik a finom borokat, ne hagyják ki ezt az etyeki programot.
bővebben
Palkonyai Nyitott Pincék
Palkonyai Nyitott Pincék
Palkonya, 2023. május 27 - 28.
Palkonya községe Baranya megyében található, ahol pünkösd alkalmával az idén is megnyitják a pincéket a betérő látogatók számára. Több, mint 20 éve, hogy évről évre sokezer ember látogat el a településre az esemény kapcsán.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!