126 találat 2023. márc. 19. és 2023. nov. 30. között

Vonyarci Boros Forgatag
Vonyarci Boros Forgatag
Vonyarcvashegy, 2023. július 26 - 30.
Több napon keresztül Vonyarcvashegyen igazi fesztivál hangulat vár mindenkire. A rendezvénytéren folyamatosak lesznek a kulturális programok, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes kikapcsolódást jelentenek.
bővebben
Bor és Jazz Napok
Bor és Jazz Napok
Debrecen, 2023. augusztus 3 - 6.
A település ismét megrendezi a híres borral és jazz-el kapcsolatos eseményét. Már eddig is sokan látogattak ki a rendezvényre, így érdemes egy próbát tenni mindenkinek. A nyári szabadtéri programok közül ez a feszt kiváló programnak ígérkezik.
bővebben
Lellei borhét
Lellei borhét
Balatonlelle, 2023. augusztus 4 - 13.
Minden évben élettel telik meg az üdülőközpont, hiszen újra megtartják a balatonlellei borhetet. A szőlőhegyek védőszentjének tiszteletére megrendezett eseményen sok kiegészítő program is várható.
bővebben
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüred, 2023. augusztus 4 - 27.
Ki ne szeretné a Balaton felvidék borait? Bizonyára sokan vagyunk ezzel így. Most egy különleges balatonfüredi eseményt ajánlunk, mely kihagyhatatlan a borok kedvelőinek. A nyári programon mindenki végig kóstolhatja a finom termelői borokat.
bővebben
Szörp és gyümölcs fesztivál
Szörp és gyümölcs fesztivál
Szob, 2023. augusztus 4 - 6.
Idén nyáron várja a szörp- és gyümölcskedvelőket a hagyományteremtő rendezvény. A programok Szobon, a Duna parton kerülnek megrendezésre. Megannyi zamatos gyümölcs, napsütés, finom italok, érdekes programok. Ezt nem lehet kihagyni!
bővebben
Gombócfesztivál
Gombócfesztivál
Balatonfűzfő, 2023. augusztus 5.
A már hagyományos nyári gombócos rendezvény ezen a hétvégén is elérhető a hangulatos Balaton parti városkában. A balatonfűzfői helyszínen számtalan izgalmas program várja a gyerekeket és a felnőtteket is.
bővebben
Rétesfesztivál
Rétesfesztivál
Dabas, 2023. augusztus 5.
A legfinomabb rétesek bizonyosan Dabason készülnek az idei évben is. Az összes rétes imádónak kellemes élményeket nyújthat a következő dabasi Rétes utca kínálata, jobbnál jobb programokat is kínálva mellé, hiszen meglepetésekkel is készülnek a szervezők.
bővebben
Barátfüle fesztivál
Barátfüle fesztivál
Füle, 2023. augusztus 5.
A helyiek és környékbeliek nagy örömére zajlik mindig ez a különleges esemény. A barátfüle sok helyen ismeretes, főként desszertként fogyasztják, különböző lekvárokkal töltve, porcukorral hintve. Ez a finomság adta az alap ötletet a Fejér megyei település egyik legnagyobb
bővebben
Zalakarosi Bornapok
Zalakarosi Bornapok
Zalakaros, 2023. augusztus 10 - 13.
Zalakaros egyik kedvelt rendezvénye a Bornapok, amelyre mindig nyáron kerül sor. A helyi borosgazdák és más borvidékek pincészetei is bemutatkoznak a látogatóknak. A különleges zalai és balatoni borok szerelemeseinek ezen a programon mindenképpen itt a helyük.
bővebben
Alföldi Street Food Fesztivál
Alföldi Street Food Fesztivál
Cegléd, 2023. augusztus 10 - 13.
A ceglédi Streetfood fesztivál ételei hihetetlen mennyiségben várnak mindenkit ebben az évben is a kis városba, amely Budapesttől nem messze található. A helyiek vendégszeretete és a különleges programok bárkit elcsábítanak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!